HURRICANE POSLE NASTUPA: Uraganke blistaju ispred zastave Srbije (FOTO)

Novosti online

22. 05. 2021. u 22:16

HURRICANE, naše predstavnice na Evroviziji, su u skladu sa svojim imenom oduvale konkurenciju.

HURRICANE ПОСЛЕ НАСТУПА: Ураганке блистају испред заставе Србије (ФОТО)

Foto: Instagram

"Uraganke" su izvele svoju pesmu Loco Loco osme po redu, a energija koju su pokazale Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević na bini izazvala je sjajnu, nepodeljenu reakciju publike i kritičara.

Pobednik "Evrovizije" će biti odlučen na glasanju koje će početi nakon izvođenja svih pesama.

Pevačica Marija Šerifović podelila je fotografiju na svom Instagramu posle nastupa, na kojoj se vide naše "Uraganke" ispred zastave Srbije.

Foto: Instagram

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade