OBJAVLJEN ALBININ DNEVNIK: Hrvatska pevačica posle kiksa sa pesmom "Tik Tok" otkrila sve o učešću na Evroviziji

Novosti online

21. 05. 2021. u 23:07

HRVATSKA predstavnica na Evroviziji 2021. u prvoj polufinalnoj večeri, održanoj sinoć u Roterdamu, nije se plasirala u polufinale.

ОБЈАВЉЕН АЛБИНИН ДНЕВНИК: Хрватска певачица после кикса са песмом Тик Ток открила све о учешћу на Евровизији

Foto: Printskrin

Danas je objavljen Albinin evovizijski dnevnik na sajtu Eurosong.hr pod nazivom - Iskustvo za celi život, a koji prenosimo u celosti:

- Tick-Tock, vreme je proletelo, ali dobro smo – utisci su se slegli i došlo je vrijeme da progovorim o našem predstavljanju.

Vratimo se na onaj trenutak kada sam stala na stejdž i kada sam sišla s njega – veliko uzbuđenje, ali istovremeno i mir i nekakva neobjašnjiva ležernost. Imati mogućnost osetiti publiku u tolikom broju kako vole tvoje pjesmu i energiju je neobjašnjivo, baš wow!

S takvim guštom smo delegacija, momci i ja seli u green room i uživali u ostatku večeri. Btw, moram priznati da je sve to bolje osetiti uživo nego na TV-u. Bili smo baš onako mirni i zadovoljni, a ja u tom trenutku nisam ni razmišljala da nas zapravo čeka glasovanje.

Kada je došao taj trenutak proglašenja, bili smo u istom tom pozitivnom i neopterećenom raspoloženju. Nakon pročitane prve tri države, bez obzira na zadovoljstvo i pozitivu plesača oko mene, znala sam da sam ovog puta s razlogom ugasila onaj “sanjarski mood” po kojem sam poznata. S razlogom ovaj put nisam imala velika očekivanja – bila sam spremna na tu mogućnost…

Od svega mi je bilo najteže videti članove mog tima koji su bili utučeni, ali i izvođače koji su mi prilazili zbunjenih lica.

Jesam li krivila nas? Ne.

Jesam li krivila organizaciju? Ne.

Jesam li krivila druge izvođače? Ne.

Nema tu krivca. Nema tu pobednika i gubitnika.

 

Ja sam od ovog iskustva izvukla ono najbolje, ostavila trag, ujedinila ljude, ojačala sebe i pripremila za druge pothvate i brojne druge stvari. Ostala je neka mala gorčina koju svaki dan otkloni svaka poruka i riječ podrške koju dobivam od ljudi.

Preponosna sam na svoj tim – sve redom zahvalna na velikoj podršci Hrvatske i bogata za još jedno predivno iskustvo - napisala je mlada hrvatska pevačica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024