SILOVANA LEJDI GAGA: Manijak joj rekao da se skine, pa je trudnu izbacio na ulicu - sve se desilo kada je imala 19 godina (VIDEO)

Novosti online

21. 05. 2021. u 16:04

LEJDI Gaga koja je ranije javno govorila o tome kako je sa 19 godine bila silovana, otkrila je sada da je tokom napada ostala trudna i da je zbog traume imala potpuni slom živaca.

СИЛОВАНА ЛЕЈДИ ГАГА: Манијак јој рекао да се скине, па је трудну избацио на улицу - све се десило када је имала 19 година (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Lejdi Gaga je rekla da je napastvovao muzički producent čiji identite iz straha i dalje ne želi da otkrije.

- Imala sam 19 godina i već sam počela da radim u muzičkoj industriji. Bili smo u studiju i on mi je rekao: "Skidaj se". Rekla sam ne izašla sam, ali je počeo da mi preti da će uništiti svu moju muziku, sve što sam ikad uradila. I nije stao. Nije prestajao da mi naređuje, ja sam se prosto zaledila... ne sećam se - ispričala je pevačica koja danas ima 35 godina.

Lejdi Gaga nikada nije imenovala svog napadača. Kaže da je sve to blokirala i da je fizički bila bolesna duži vremenski period i da je to bio način na koji se borila sa traumom.

- Nedeljama sam bila bolesna, nedeljama i nedeljama i nedeljama posle toga i shvatila sam da osećam isti bol sve vreme kao kada je osoba koja me je silovala, izbacila trudnu na ulici jer sam tamo zatvorena povraćala bez prestanka - rekla je ona i otkrila da je bila zatvorena mesecima u studiju i da je posle toga tek otišla u kuću svojih roditelja.

Incident je, kako kaže, ostavio na njoj neizbrisivi i fizički i psihički trag, koji traje i dan danas, Prema savetima lekara otišla je kod psihijatra kako bi lečila hronične bolove koji su joj dijagnostikovani kao bolest usled postrautamtskog stresa.

- Posle nekoliko godina otišla sam u bolnicu i oni su me odveli kod psihijatra. Pitala sam zašto sam kod njega. Dajte mi pravog lekara, ja ne mogu da osetim svoje telo, treba mi pravi lekar, rekla sam im. Prvo sam osećala bol u celom telu, onda sveopštu obmrlost i strašan bol koji je trajao bez prestanka, isti kao kada sam bila zatvorena. Bila sam zlostavljana, zaključana u studiju, mesecima. Želim da kažem svima koji gledaju da sam obrisala suze sa lica i nastavila dalje, i da i vi možete da oporavite od takvih užasa, baš kao i ja. Ali, kada vas preplave sećanja na sve, promeniće vas žestoko. Ja ništa nisam mogla da osetim, odaljila sam se od svega i svih i moj mozak je otiša offline, ali sam bila u stanju teške paranoje - ispričala je pevačica.

Kaže da je posle toga imala potpun slom živaca i da godinama nije mogla da bude ona stara devojka.

- Svaki put kada osetim neki bol, isti je osećaj kao kada sam bila silovana. Imala sam toliko rendgenskih snimaka, magnetnih rezonanci, pregleda, i ništa nisu pokazali. Ali, telo pamti.

Kaže da se često osećala kao da je svuda prati crni oblak koji kao da govori da ne vrediš i da je bolje da te više nema.

- Znala sam da vrištim stalno i da udaram glavom u zid - dodaje ona i priznaje da se samopovređivala i na druge načine.

Kaže kako se dešavalo da se šest meseci super oseća, ali je onda nešto nenadano trigeruje i ponovo počne da se oseća loše. Stalno je razmišljala o smrti, ali dodaje da je naučila da sama sebe izvuče iz takvih misli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)