ITALIJANSKI MEDIJI BRUJE O VAKCINACIJI "PLEJBOJA": Đanluka Vaki primio cepivo u Beogradu, pa napravio šou! (FOTO)

Novosti online

12. 05. 2021. u 19:14

POPULARNI italijanski milioner i miljenik žena, Đanluka Vaki (52), vakcinisao se danas u Srbiji, na Beogradskom sajmu, a povodom toga se podigla prašina u Italiji jer njihovi mediji bruje o tome.

ИТАЛИЈАНСКИ МЕДИЈИ БРУЈЕ О ВАКЦИНАЦИЈИ ПЛЕЈБОЈА:  Ђанлука Ваки примио цепиво у Београду, па направио шоу! (ФОТО)

Foto: Instagram

Naime, oni prenose da je turizam sa vakcinama postao stvarnost, ali i da je među zemljama koje su do pre nekoliko dana otvorile svoja  vrata za strance koji traže vakcine bila i Srbija.

Oni takođe prenose i kako je od 11. januara bio dovoljan jednostavan klik na Portalu eUprave, popunjavanje formulara i avion za Beograd. Isti avion, očigledno privatni, koji je Đanluka Vaki danas uzeo da se vakciniše.

Možda poslednja na listi koja je i dalje dozvoljena, ili privilegovana zbog radnih odnosa koje održava sa Srbijom je Italija. Činjenica je da je i preduzetnik među retkim srećnim Italijanima koji su imali priliku da prime vakcinu u inostranstvu.

On očigledno nema šta da krije pošto je ovaj podatak Đanluka na Instagramu objavio bez previše oklevanja.

Tokom povratnog leta za Bolonju, avionom, milioner se zahvalio Srbiji na prilici, izrazivši veliku radost i poštovanje prema centru koji ih je dočekao.

Foto: Instagram

 

Bila je to prva doza za njega i za njegovu partnerku Šeron Fonseka, koja će morati da se vrati za nekoliko nedelja za drugu i poslednju. 

Italijanski mediji takođe ističu da je Srbija u svetu poznata kao lider po spremnosti u borbi protiv korona virusa, a stranci neretko dolaze u Srbiju zbog vakcinacije koja kod njih uglavnom nije moguća. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

Na radost mnogih dama širom sveta, italijanski milioner se vakcinisao bez majice, a bio je vidno raspoložen i nasmejan. Đanluki je beogradski biznismen Andreja Kesić pomogao da dođe u Beograd na vakcinaciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)