HOĆE LI POSTATI CECIN ZET? Evo ko je tajanstveni milioner Đorđe Kuljić, sa kojim je Anastasija započela zajednički život (FOTO)

Novosti online

09. 05. 2021. u 19:37

OTKAD je Anastasija Ražnatović otkrila da započinje zajednički život sa dugogodišnjim dečkom Đorđem Kuljićem, svi se pitaju ko je momak koji je osvojio srce popularnoj ćerci Svetlane Cece Ražnatović i njen potencijalni zet.

ХОЋЕ ЛИ ПОСТАТИ ЦЕЦИН ЗЕТ? Ево ко је тајанствени милионер Ђорђе Куљић, са којим је Анастасија започела заједнички живот (ФОТО)

Foto: Instagram

Đorđe Kulić potiče iz ugledne novosadske porodice, čiji je otac biznismen, a sinu je poverio firmu za transport kamiona u Americi.

Za Ameriku Anastasijinog dečka vezuju lepe uspomenu jer se školovao u NJujorku, a zanimljiva je činjenica da je tamo stanovao sa ćerkom Dragana Stojkovića Piksija, Anjom Valente.

Kuljić je sklon luksuznom načinu života, kao i putovanjima na prestižnim svetskim destinacijama, što mu je zajedničko sa Cecinom ćerkom. LJubav Anastasije i Đorđa buknula je na prvi pogled, iako se on žestoko potrudio dok nije osvojio njene srce.

Da podsetimo, Anastasija je nedavno progovorila o zajedničkom životu sa Kiljićem, ali  i istakla da je prerano da razmišlja o braku i deci.

– Apsolutno ne. Svi očekuju da jeste, pre nego što se rodio Željko, mislila sam da mi se pokreće taj majčinski instinkt, ali onog momenta kad nisam mogla da spavam 16 sati zbog njega i kada sam hodala po kući kao leš, shvatila sam da još uvek nisam za to, želim još malo uživam u svojoj mladosti, da putujem… Kad dođe dete, čovek mora biti posvećen njemu 100 posto, ali volela bih u nekom trenutku da se potpuno posvetim deci.

Foto: Printksrin Instagram

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)