KO JE NEUHVATLJIVI TRAGAČ? Najmlađi svetski šampion u kvizu Žarko Stevanović otkriva sve o sebi u emisji "TV lica kao sav normalan svet"

M. J. M.

08. 05. 2021. u 07:15

ŽARKO Stevanović, omiljeno TV lice ljubitelja kvizova, započeo je karijeru na testiranju za kviz.

КО ЈЕ НЕУХВАТЉИВИ ТРАГАЧ? Најмлађи светски шампион у квизу Жарко Стевановић открива све о себи у емисји ТВ лица као сав нормалан свет

Foto Z. Škrbić

Ovo je prilika da se, u novom izdanju emisije "TV lica kao sav normalan svet" (RTS 1, 14.15), autorke Tanje Peternek Aleksić, Žarko priseti treme, ali i da sa novim potencijalnim takmičarima rešave zadatke i odgovara na pitanja psihologa koji su sastavni deo ove provere.

Foto Z. Škrbić

Posle uspešno ispunjenog zadatka, ispred spomenika Mići Orloviću, jednom od legendi kvizova, Žarko će nam otkriti šta misli o ulozi tragača u kvizu "Potera", najtežim i najlakšim pitanjima, kao i o tome koliko je izgubio zato što nije znao glavni sastojak saher torte.

Saznaćemo i kada se nervirao kada nešto nije znao, a čućemo i kakvo viteštvo i fer-plej vladaju među učesnicima kvizova. U bašti kuće u kojoj danas živi njegova majka, okupili su se Žarkovi stariji brat i sestra koji su posvedočili da je Žarko od malih nogu voleo enciklopedije, da se opismenio kada je ima samo dve godine, a da je sa tri čitao dedi novine i titlove u seriji "Kasandra", koju su pratile majka i sestra.

Čućemo i anegdotu o kvizu u kom Žarko nije znao ime vođe grupe "Legende", zbog čega je izgubio veliki iznos novca. Žarko je otvorio dušu Tanji pričom o ocu koga nije upoznao, kao i da sve duguje porodici, koja je njegovo uporište i utočište bez koje danas ne bi bio najmlađi svetski prvak u kvizu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)