SVE JE DOBILO DRUGI SMISAO KAD MI SE RODIO SIN: Jelena Kostov otkriva kako proslavlja naveći hrišćanski praznik

Novosti onlajn

02. 05. 2021. u 09:56

PRAVOSLAVNI vernici danas obeležavaju Uskrs, najradosniji hrišćanski praznik.

СВЕ ЈЕ ДОБИЛО ДРУГИ СМИСАО КАД МИ СЕ РОДИО СИН: Јелена Костов открива како прославља навећи хришћански празник

Foto: Instagram

U domu popularne pevačice Jelene Kostov takođe se danas slavi i poštuju se svi običaji, a ona je otkrila zašto je ovaj praznik posebno raduje i zašto joj je tradicija važna.

- Uskrsu se posebno radujem jer je naš najveći praznik, a osećaj je divan jer ga proslavljam sa porodicom poštujući naše lepe običaje. Vežu me divna osećanja jer stalno vraćam film kako mi je bilo kada sam bila dete kako smo na najlepši način svi skupa provodili praznike - kaže Jelena.

Ona se osvrnula i na to koliko je za nju tradicija važna i šta to prenosi na svog sina.

- Tradicija se i neguje sa najmlađima da bismo ih naučili da je i oni poštuju. Svakako je za decu farbanje i ukrašavanje jaja, u tome mi je sin pomogao ove godine. Sa njegovim rođenjem sve je dobilo drugi smisao, svakako je sada farbanje jaja za njega prava zabava, a i mama se vrati u detinjstvo. Obožavam da kuvam i volim da sve to izgleda lepo za oko tako da se svake godine potrudim da Uskršnja trpeza bude bogata i lepa - rekla je pevačica.

Za kraj razgovora, Jelena je otkrila da li ima neku anegdotu koje se seća kada je proslava ovog praznika u pitanju.

- Meni je svaki praznik sa porodicom ispunjen anegdotama. Ima ih puno, naročito otkad su tu prisutni i najmlađi. Takmičenje u kucanju jajima prepuštam sinu i njegovim vršnjacima, a kao mala sam uvek bila takmičarski nastrojena - kroz osmeh je zaključila Jelena.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna