DIJETAMA OZBILJNO UGROZILA ZDRAVLJE: Zorana Pavić izgubila 20 kilograma - "Završila sam na infuziji!

Novosti onlajn

01. 05. 2021. u 12:55

PEVAČICA Zorana Pavić kaže da je rigoroznim dijetama ugrozila zdravlje, ali da je onda pronašla način da gubi kilograme na zdrav način.

ДИЈЕТАМА ОЗБИЉНО УГРОЗИЛА ЗДРАВЉЕ: Зорана Павић изгубила 20 килограма - Завршила сам на инфузији!

Foto: Printscreen/Jutjub/Novo jutro

Pevačica Zorana Pavić smršala je 20 kilograma i ljudima pokazala potpuno novu sebe. Kroz razne dijete i metode, naučila je bitnu životnu lekciju.

- Sve varijante koje su brze, one su i kuse. Ugrozila sam zdravlje rigoroznim varijantama, tačnije koristila sam sirup za detoksikaciju i jela samo limun. Nažalost nakon toga može samo da se završi u bolnici i to nikako ne treba sebi dozvoliti. Limun ubija apetit, ali ubija i organizam. Jednom prilikom sam završila na infuziji. A jednom mi je pre emisije „Posle ručka“ toliko pozlilo, da su morali da mi ukažu pomoć kako bi sve bilo u redu. Promena ishrane, fizička aktivnost, laseri, kao i ogromna volja i želja da opet budem ona stara Zorana su mi pomogli – poručuje pevačica koja je objasnila kako izgleda njen jedan meni.

- Ceo svoj život sam grešila, jela sam jednom dnevno u nekim večernjim satima kada po ceo dan imam obaveze. Sada sam sve promenila. Ujutru pre nego što popijem kafu pojedem šumsko voće koje mi prija ledeno. Za ostale obroke jedem bareno meso i povrće. Riba koja može da bude sardina i tuna. Salate i to, ne mešanje ugljenih hidrata i proteina. Volim da pojedem rukolu koja je zdrava – kaže Zorana, koja kao i svi umetnici, trenutno nema posla.

- Na gubitku su svi, ne samo u kontekstu zarade. Sem što nam je to profesija, to nam je i velika ljubav. Svaki umetnik kada ne radi svoj posao, oseća se beživotno. Ne želim da pristanem na to da je život stao, uvek sam nepopravljivi optimista – govori Pavićeva koja je pre nekoliko meseci izdala pesmu „Čekaću te gore“.

- Iskreno rečeno, ispada kao neko predskazanje, jer nas je toliko ljudi napustilo. Imam u planu brzu pesmu koja bi mogla da razbije ovu tugu. Rođena sam kao borac, ceo svoj život sam uložila da budem svoja i nezavisna.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina