DARKO LAZIĆ UPAO U KUĆU MARININIH RODITELJA: Psovao i vikao na nju i njenu majku, pa besan izleteo iz stana - izgleda ništa od pomirenja

Novosti onlajn

29. 04. 2021. u 21:31

MARINA Gagić napustila je Darka Lazića i iz Brestača otišla u kuću svojih roditelja u Pećincima.

ДАРКО ЛАЗИЋ УПАО У КУЋУ МАРИНИНИХ РОДИТЕЉА: Псовао и викао на њу и њену мајку, па бесан излетео из стана - изгледа ништа од помирења

Foto: Instagram

Pre neku noć u domu porodice Gagić u Pećincima dogodila se prava drama kada je folker banuo i počeo da se svađa sa verenicom Marinom i njenom majkom.

Tom prilikom došlo je do ozbiljnog verbalnog okršaja između doskorašnjeg para, kada se umešala i pevačeva tašta u nameri da zaštiti svoju ćerku. Darko je tada počeo da psuje i da viče na njih dve, nakon čega je besno napustio kuću Gagića, ali je nastavio da zove Marinu i da je ubeđuje da se pomire. Ona, navodno, nema nameru da pređe preko ovoga jer nije prvi put da njih dvoje imaju probleme koji se završavaju svađama i prepirkama. Kako Kurir dalje navodi, glavni razlog za sukobe između njih dvoje jeste Darkovo ponašanje, odnosno to što je često odsutan od kuće i ne javlja se svojoj verenici po nekoliko dana.

- Čuo sam neku galamu pre nekoliko večeri iz njihove kuće. Darko je vozio pijan noćima, iako, koliko znam ima zabranu da vozi auto. Svi po selu pričaju da Marina neće da se pomiri sa Darkom, da je definitivno završila s njim. Koliko znam, ona je kod njenih roditelja već dva meseca - rekao je jedan od komšija Gagića, a sličnu priču čula se od još jedne meštanke Pećinaca koja poznaje Marininu porodicu.

- Pričaju svi da je bio skandal. Da je Darko došao besan i da se drao, psovao je i Marinu i njenu majku. Inače se priča po Pećincima da je i ranije znao da vređa taštu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)