OPRA BRUTALNO ZLOSTAVLJANA: Od silnih batina dobila sam rane! Liptala je krv

Novosti online

29. 04. 2021. u 15:13

OPRA Vinfrei progovorila je o zlostavljanju dece govorivši o svom ličnom iskustvu, dok ju je baka tukla prekidačem.

ОПРА БРУТАЛНО ЗЛОСТАВЉАНА: Од силних батина добила сам ране! Липтала је крв

Opra

Ova uticajna ličnost otvorila je dušu o svojoj traumatičnoj prošlosti promovišući svoju novu knjigu na tu temu pod nazivom "Šta ti se dogodilo? Razgovori o traumi, otpornosti i isceljenju".

Vinfrei emotivno slomljena ispričala je da se incident čiji je akter bila njena baka dogodio kada je donosila kantu vode u porodičnu kuću.

- Dok sam donosila vodu kući, igrala sam se i ubacivala prste u vodu, a moja baka je gledala kroz prozor. Kad sam donela kantu ona bi me ispitivala da li sam u istu gurala prste, ja sam slagala da nisam na šta je ona rekla da me je videla pa je zgrabila prekidač i dobila sam jezive batine. Od silnih batina dobila sam otvorene rane na leđima iz kojih je liptila krv.

- Sada ne osećam bol,osećam samo bol za tu devojčicu - rekla je skrhana Opra.


U razgovoru sa dr. Ozom, Vinfrei je izjavila kako još uvek ima dugotrajne traume u vezi sa spavanjem i zbog zlostavljanja od strane dede.

-Moja baka i ja smo zajedno spavale u krevetu. Moj deda koji je bio u drugoj sobi usred noći, ustaje iz kreveta i ulazi u sobu, ja se budim, a on ščepao moju baku oko vrata i ona vrišti. Uspeva da ga odgurne od sebe i istriči iz kreveta zajedno sa mnom. 

- Naredne dane spavale smo tako što baka podmetne ispod kvake stolicu i na stolicu postavi limenke kako bi ih probudio zvuk ukoliko neko krene opet da otvara vrata.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!