VODITELJ ŽARKO LAZIĆ NA METI BRUTALNIH KRITIKA: "Nije stigao da dođe na sahranu - a govorio je da mu je kao sestra"

Novosti onlajn

18. 04. 2021. u 22:26

ORGANIZATORKA emisije „Kuća od srca” Jasmina Mihajlović, koja je preminula pre tri dana usled teške saobraćajne nesreće na Ibarskoj magistrali, sahranjena je juče na seoskom groblju pored Kovina.

ВОДИТЕЉ ЖАРКО ЛАЗИЋ НА МЕТИ БРУТАЛНИХ КРИТИКА: Није стигао да дође на сахрану - а говорио је да му је као сестра

Foto: Printscreen

Sahrani su prisustvovali članovi porodice, komšije, njena koleginica i bivša voditeljka Jelena Matijašević, ali ne i glumac Žarko Lazić, direktor produkcijske kuće, zbog čega se našao na meti prozivki na internetu.

Nakon jučerašnje sahrane, mnogi su na društvenim mrežama primetili da joj direktor i voditelj ove emisije Žarko Lazić nije prisustvovao. Nakon saznanja o Jasmininoj smrti, Žarko je za medije izjavio da mu je bila kao sestra, kao i da će učestvovati u organizaciji njenog poslednjeg ispraćaja. Upravo zato njegov izostanak privukao je veliku pažnju. Ispod vesti o sahrani krenuli su da se nižu negativni komentari na Lazićev račun:

- A gde je ‘gospodin’ Žarko Lazić, koji je rekao da će organizovati sahranu koleginici? Od silnih gostovanja po emisijama nije stigao to da uradi, a ako se ne varam, govorio je da mu je kao sestra - glasi jedan od komentara, koji nije bio usamljen.

- Tuga! Gde su kolege na sahrani? Gde je veliki i humani Žarko Lazić? - pisalo je u jednom komentaru.

Samo dva dana ranije Lazić je, potresen, podelio tugu povodom tragedije.

- Otišao je najbolji deo mene, žena koja mi je bila kao majka, sestra, najbolja prijateljica. Jasmina je bila stub naše produkcije. Ne bih mogao da pričam o detaljima nesreće, pomažem oko organizacije sahrane - izjavio je Žarko Lazić pre samo dva dana.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)