"FRAJLE" NASTAVLJAJU KAO TRIO: Marija Mirković, posle 12 godina, napustila popularnu novosadsku grupu

M. Ćunković

17. 04. 2021. u 22:30

NOVOSADSKA grupa "Frajle", koju su, od početka rada činile četiri dame, ostala je bez najmlađe članice Marije Mirković. Ona je svoju odluku obrazložila na "Fejsbuku" pismeno, kao i u video-snimku sa ostalim članicama grupe, Natašom Mihajlović i sestrama Nevenom i Jelenom Bučom.

ФРАЈЛЕ НАСТАВЉАЈУ КАО ТРИО: Марија Мирковић, после 12 година, напустила популарну новосадску групу

Foto ATA Images

- Kako je ova godina takva kakva jeste, a i godina pre toga, puna nekih ružnih informacija, imam i ja jednu "nelepu" - počela je Marija. - Posle 12 godina ljubavi, prijateljstva i koncerata, odlučila sam da napustim "Frajle". Zahvalna sam na svakom danu, svakom koncertu i svakoj pesmi. U ovih 12 godina sam odrasla i kao osoba i kao muzičar, i ponosna sam na sve što sam muzički ostavila iza sebe kao deo grupe. Bilo je ludo i nezaboravno. Žene drage, želim vam svu sreću, nastavite da budete dobre "Frajle", a ja idem u neke nove izazove i nove pesme. Prvenstveno hvala publici na ljubavi svih ovih godina. Hvala na podršci svima, i poželite mi sreću.

Marija je istakla da između njih nije bilo svađe, a da su razlog odlaska privatne i druge poslovne obaveze. Na fejsbuk-stranici "Frajli" je navedeno:

- Dragi naši, posle 12 divnih godina, u nova jutra ulazimo kao trio. Makice, želimo ti svu sreću, a mi se uskoro vidimo na koncertima.

Marija Mirković / Foto ATA Images

Marija je, uz Nevenu, pored pevanja na sceni i svirala gitaru, tako da će taj teret, po svemu sudeći, potpuno preuzeti starija sestra Buča. Mirkovićeva je ostavila i značajan autorski pečat, a njena odluka je, očekivano, izazvala brojne reakcije obožavalaca "Frajli". Uz neizostavne želje za sve najbolje u budućnosti, dominira žal, i poruke da su "Frajle" stekle imidž i reputaciju kao četverac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)