"I NORMALAN BI POLUDEO, KAMOLI JA": Emotivna ispovest Danila Ikodinovića nakon svih životnih nedaća

Novosti online

13. 04. 2021. u 15:21

BIVŠI vaterpolista Danilo Ikodinović koji ne voli da govori o svom privatnom životu, iskreno je pričao o velikoj saobraćajnoj nesreći koja mu je promenila život, o bivšoj ženi Nataši Bekvalac, ali i o odbojkašici koja ga je osvojila za ceo život - Maji Ognjenović.

И НОРМАЛАН БИ ПОЛУДЕО, КАМОЛИ ЈА: Емотивна исповест Данила Икодиновића након свих животних недаћа

Foto: N. Skenderija

Zato su mnogi iznenađeni njegovom ispovešću u emisiji "Preživeli" na K1, u kojoj se Ikodinović osvrnuo na svoj život.

On se prisetio kako je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je doživeo teške povrede. Kako je prizneo, na dan nesreće je popio više.

- Toj nesreći je doprinelo moje zezanje u kafani, alhokol, ono moje “ne može to meni da se desi”, neka nezadovoljstva, ali prvenstveno motor koji sam jako voleo da vozim. Istina je da sam vozio pijan, ne znam koliko sam tačno promila imao, ali svakako previše. To je bilo pred odlazak na Evropsko prvenstvo u Malagu i mi smo se opustili u nekoj kafani. Uvek to kažem, hvala bogu da sam samo ja stradao, jer ne znam kako bih živeo da sam nekome oduzeo život — iskren je bivši vaterpolista.

- Poslednje čega se sećam je da sam krenuo iz Zrenjanina u Novi Sad, seo sam na motor, dao pun gas i preticao celu kolonu. Na sred puta je bio neki traktor, sva krivica je apsolutno moja, to sam i na sudu rekao, ali taj traktor sa prikolicom nije smeo da bude na magistralnom putu. Ali eto, splet okolnosti je presudio, jugo je krenuo njega da pretiče, nije me čuo, a ja sam išao 200 na sat. U toj mojoj brzini udario sam, bogu hvala, u zadnji deo auta, jer ne daj bože da sam ga udario u sredinu, prepolovio bih ceo auto. Nakon sudara sam odleteo 86 metara dalje u polje, to je veličina otprilike fudbalskog terena, jedva su me našli. Pao sam u neko đubrivo, a tokom pada meni je ekplodirala karotida koja ide od ramena u mozak. Posle su mi rekli da sam svojim položajem tela sprečio da iskrvarim. Pre svega me je spasao bog i moja fizička sprema, ali najbitniji su doktori koji su se stvarno oko mene jako potrudili. Bio sam u veštački izazvanoj komi mesec dana jer sam imao ozbiljne povrede i ruka mi je bila odvojena od tela — ispričao je Ikodinović.

Dok se oporavljao od nesreće, sportista se razveo od pop zvezde Nataše Bekvalac, a u to vreme se spekulisalo da je udes doprineo problemima u njihovom braku.

— Trebalo mi je dosta vremena da raščistim neke stvari i taj život koji sam živeo pre nesreće. Ubrzo je usledio i razvod sa Natašom, koji mi je bio težak, kao i svakome ko prolazi kroz tako nešto. Mislim da nesreća nije mnogo uticala na naš razvod, već je to bilo pri kraju zbog mnogih drugih stvari. Svašta se tu pisalo i polemisalo, to mi je bilo najteže, jer sam non-stop bio po novinama. I normalan bi poludeo, a ne ja — ističe Danilo.

Prva veza nakon razvoda sa Natašom Bekvalac je bila sa poznatom odbojkašicom Majom Ognjenović koja je krunisana brakom 2016. godine.

- Maja mi je pomogla jako puno. Ona je na početku, tri godine istraživala sve o mojoj ruci, baš se posvetila. Uz nju sam krenuo da shvatam ozbiljnije život, uticala je na moje konačno otrežnjenje, konačno shvatanje da u životu ima bitnijih stvari, a ne da sve bude samo zezancija i kafana.

Ulila mi je jednu sigurnost i uspeo sam svu patnju i svu paučinu da skinem sa sebe. Takođe me je približila i veri, bogu i sad često idemo u crkvu. Pomogla mi je da se pronađem u tome i osećam se mirnije. LJubav pobeđuje sve na svetu, kad voliš nekoga i kad imaš nekoga ko tebe voli, to je najlepša stvar na svetu — ne može da sakrije svoju sreću Danilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Daca

13.04.2021. 18:51

Varala ga je Natasa i on je to saznao nazalost poslednji. Mi smo svi znali i njega zalili jer je tako posten i dobar momak upao u njene kandze. Hvala Bogu pa se spasao i otarasio se zla

Cvecka

14.04.2021. 16:36

@Daca - Ne bih ja bas sve verovala novinskim natpisima niti ulazila u neciji zivot ali je cinjenica da nije mogao da se izbori sa Natasinom pipularnoscu. Nasao je posle devojku koja je uspesna sportistkinja ali ni blizu atraktivnosti Natase. Samo takva je mogla da ga smiri a da mu niko ne puni usi izmisljotinama iz ciste ljubomore . Da li ce to ikad priznati sebi?

Aja Jung

14.04.2021. 18:07

Čovek koji je roditelj maloletnog deteta nema pravo da jurca 200 na sat pijan na motoru. Da je u ne znam kako lošem braku, ima odgovornost prema detetu koje je doneo na svet da pazi na sebe kako bi bio tu da to dete vaspita i podigne. Ovaj gospodin je možda dobar sportista ali u toj situaciji se poneo malo je reći nezrelo i glupo. Svako danas ima decu i stvara porodicu.