BIVŠI vaterpolista Danilo Ikodinović koji ne voli da govori o svom privatnom životu, iskreno je pričao o velikoj saobraćajnoj nesreći koja mu je promenila život, o bivšoj ženi Nataši Bekvalac, ali i o odbojkašici koja ga je osvojila za ceo život - Maji Ognjenović.

Komentari (4)

Daca

13.04.2021. 18:51

Varala ga je Natasa i on je to saznao nazalost poslednji. Mi smo svi znali i njega zalili jer je tako posten i dobar momak upao u njene kandze. Hvala Bogu pa se spasao i otarasio se zla

Cvecka

14.04.2021. 16:36

@Daca - Ne bih ja bas sve verovala novinskim natpisima niti ulazila u neciji zivot ali je cinjenica da nije mogao da se izbori sa Natasinom pipularnoscu. Nasao je posle devojku koja je uspesna sportistkinja ali ni blizu atraktivnosti Natase. Samo takva je mogla da ga smiri a da mu niko ne puni usi izmisljotinama iz ciste ljubomore . Da li ce to ikad priznati sebi?

Aja Jung

14.04.2021. 18:07

Čovek koji je roditelj maloletnog deteta nema pravo da jurca 200 na sat pijan na motoru. Da je u ne znam kako lošem braku, ima odgovornost prema detetu koje je doneo na svet da pazi na sebe kako bi bio tu da to dete vaspita i podigne. Ovaj gospodin je možda dobar sportista ali u toj situaciji se poneo malo je reći nezrelo i glupo. Svako danas ima decu i stvara porodicu.