ANASTASIJA KUPILA LUKSUZAN STAN KOD KALEMEGDANA: Sa dečkom osmišljava svaki detalj novog prostora - započinju zajednički život u Beogradu

Novosti onlajn

31. 03. 2021. u 16:08

ANASTASIJA Ražnatović sa dečkom Đorđem Kuljićem uskoro započinje zajednički život u Beogradu.

АНАСТАСИЈА КУПИЛА ЛУКСУЗАН СТАН КОД КАЛЕМЕГДАНА: Са дечком осмишљава сваки детаљ новог простора - започињу заједнички живот у Београду

Foto: Printscreen/Instagram

Posle četiri godine veze, mlada pevačica i njen izabranik konačno su doneli odluku da svoj zajednički život otpočnu u prestonici. Anastasija je godinama živela na relaciji Beograd - Novi Sad, budući da je Đorđe iz "srpske Atine", i neretko je isticala da joj to prija, ali došlo je vreme za promene.

Par za nekoliko nedelja počinje zajednički život u Beogradu, a stan su kupili u luksuznom kompleksu u blizini Kalemegdana, pa ovih dana uz pomoć arhitekte sa ushićenjem osmišljavaju svaki detalj životnog prostora, piše magazin "Helo".

Podsetimo, Anastasija je do sada više vremena provodila u Novom Sadu, gde je Đorđe živeo, nego u srpskoj prestonici.

- Jako mi prija energija Novog Sada. Život se odvija znatno sporije nego u Beogradu, što smeta mnogima kad prvi put dođu, a meni je baš to veliki plus. Beograd je znatno veći, brže se živi, ni za šta se nema mnogo vremena - rekla je jednom prilikom popularna pevačica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)