LEČIĆ SE PONOVO OGLASIO: 17 kolega odbilo da sarađuje sa njim - uputio im besan odgovor

Novosti online

25. 03. 2021. u 12:23

KAO bomba u javnosti je odjeknula vest da je misteriozni moćnik koji je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld, navodno, glumac i političar Branislav Lečić.

ЛЕЧИЋ СЕ ПОНОВО ОГЛАСИО: 17 колега одбило да сарађује са њим - упутио им бесан одговор

Foto: V. Danilov

Lečić se oglasio za domaće medije i otkrio da je dobio poziv od Višeg javnog tužilašta u Beogradu, te da će u petak dati iskaz povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao.

Kolege sa glumačke scene su podeljene, a mnogi su otvoreno istupili protiv Branislava Lečića i podržali Štajnfeld. Prva među mnjima je Mirjana Karanović koja je odbila da sa kolegom igra u predstavi

Lečić je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio dopis Beogradskog dramskog pozorišta koji ga isključuje iz ove institucije na neko vreme.

- Dragi Leko, Jug je pokušao da te dobije verovatno si u gužvi. Imamo jednu nezgodnu situaciju jer je danas na inicijativu dela glumačkog asambla, njih 17 potpisalo peticiju da ne žele da igraš u "Tikvama" dok se situacija ne smiri. Njih 14 je bilo uzdržano. Žao nam je zbog svega, u dogovoru i sa Skerlom, alterniraćemo te do daljnjeg. Možeš se čuti sa Jugom kad budeš u prilici. Beogradsko dramsko pozorište.

Foto: Fejsbuk

 

Ove reči izrevoltirale su glumca, pa se javno obratio pozorištu:

- Sa onima koji sude o ljudima i ovakvim događanjima i optužbama, preko medija bez prava na moj glas i moju istinu, nikada više nemam šta da tražim! Zaboravite na našu saradnju, i poručite tim glumcima da me ni takvi ljudi ni takvi glumci uopšte ne zanimaju. Oni bez obzira na godine ne znaju ni šta je pravo, a ni pravda. Nek me izbegavaju u širokom luku! Istina će pobediti!! Dragi Leka odgovara na poruku Beogradskog dramskog pozorišta - napisao je glumac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)