SIN MAJKLA DŽEKSONA RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Sada je dao intervju i otkrio šta ga je pokojni kralj popa savetovao (FOTO)

Novosti onlajn

20. 03. 2021. u 13:19

PRINC Džekson ima 24 godine i samostalno ide kroz život, a lekcije i saveti koje je naučio od oca Majkla Džeksona i dalje poštuje.

СИН МАЈКЛА ЏЕКСОНА РЕТКО СЕ ПОЈАВЉУЈЕ У ЈАВНОСТИ: Сада је дао интервју и открио шта га је покојни краљ попа саветовао (ФОТО)

Foto: EPA

Njegovo puno nime je Majkl Džozef Džekson Džunior i on je najstarije dete pokojnog kralja popa.

Princ retko daje intervjue, ali sada se otvorio i ispričao koji je najvredniji savet koji mu je dao kralj popa.

- Ima toliko toga što mi je pričao i svaki mi je prirastao srcu, čak imam ustisak da su primenljivi u svakom trenutku - odgovorio je Princ i nastavio.

- Ali moj vodeći princip je - nikada nemoj prestati da učiš.

Džekson je završio koledž 2019. godine, ali nije prestajao da uči i usavršava se.

- Moj otac bi takođe rekao nešto poput„ Minut u kom prestanete da učite, je minut u kom počinjete da umirete. Pravićete greške - istakao je - ali moraćete da otresete prašinu i nastavite dalje.

Princ je pronašao sebe u filantropiji jer je kao student bio suosnivač Fondacije Heal Los Angeles. Što se tiče toga da postane umetnik poput mnogih njegovih poznatih članova porodice, to  nije dolazilo u obzir.

- Da jesam (razmišljao da postanem umetnik), moja porodica bi bila vrlo iskrena i rekla bi mi da to nije za mene - rekao je sin Majkla Džeksona.

- Nemam pevački glas i trebalo mi je neko vreme da naučim šta je ritam, ali bar sam taj deo završio. Ne znam ni da plešem.

Ipak, kao sin Majkla Džeksona, muzika je, kako je rekao, „odjekivala hodnicima kuće“. Prince se prisetio kako je njegov otac izlagao njega i braću i sestre svim žanrovima muzike, uključujući klasičnu muziku poput Mocarta i Betovena.

- Zaista nije postojao žanr koji nismo slušali - rekao je.

- Bio je umetnik i cenio je muzičku umetnost - I, naravno, znali su sve tatine hitove.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati