SPEMNA ZA NAPAD: Anđelina DŽoli iznosi navodne dokaze - da li je bilo porodičnog nasilja tokom razvoda od Breda?

Novosti onlajn

20. 03. 2021. u 09:42 >> 09:44

ANĐELINA DŽoli je navodno spremna da svedoči o navodima o porodičnom nasilju koje se dešavalao tokom razvoda sa Bredom Pitom.

СПЕМНА ЗА НАПАД: Анђелина Џоли износи наводне доказе - да ли је било породичног насиља током развода од Бреда?

Foto: Tanjug/AP

Od najave razdvajanja ovog para 2016. godine, DŽolijeva i Pit učestvuju u postupku razvoda u kom će se odrediti starateljstvo i rešiti "imovinske nesuglasice".

Prema sudskim dokumentima do kojih je došao "Blast", Andželina DŽoli je podnela brojne dokumente u kojima navodi da je spremna da pruži "dokaz koji potvrđuje" navodno Pitovo nasilničko ponašanje tokom njihovog braka, navodi "Independent".

NJih dvoje su počeli da se zabavljaju 2004. godine na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", a venčali su se 2014. godine.

Andželina DŽoli je dve godine kasnije podnela zahtev za razvod, pozivajući se na "nepomirljive razlike".

Zvezda filma "Maleficent" je u više intervjua rekla da je razdvajanje bilo za "dobrobit njihove porodice".

Tokom 2016. godine više medija prenelo je vesti o navodnom incidentu koji je uključivao Pita i njegovog tada 15-godišnjeg sina Madoksa u porodičnom privatnom avionu.

Izvor blizak Pitu rekao je za "Pipl" da je glumac bio "pijan i došlo je do svađe između njega i Anđeline".

- Došlo je do svađe roditelja i deteta koja nije obrađena na pravi način i eskalirala je više nego što je trebalo - naveo je tada izvor.

Kako prenosi "Kat", Odeljenje za decu i porodične usluge okruga Los Anđeles pokrenulo je tada istragu protiv Pita. Na kraju je prijava odbačena i Pit je oslobođen sumnji na bilo kakva krivična dela. U avgustu prošle godine, prema agenciji AP, Anđelina DŽoli je zatražila da se zameni privatni sudija koji vodi postupak razvoda jer nije otkrio svoje prošle poslovne veze sa jednim od Pitovih trenutnih advokata.

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)