DA LI JE TRAGEDIJA MOGLA DA SE SPREČI? Jezivi detalji na rukama Ksenije Pajčin otkriveni na njenom poslednjem gostovanju na TV! (FOTO)

Novosti online

17. 03. 2021. u 00:13

KSENIJA Pajčin bila je jedna od najpopularnijih, ali i najzgodnijih pevačica na našim prostorima.

ДА ЛИ ЈЕ ТРАГЕДИЈА МОГЛА ДА СЕ СПРЕЧИ? Језиви детаљи на рукама Ксеније Пајчин откривени на њеном последњем гостовању на ТВ! (ФОТО)

Foto. Printskrimn

Tragično je nastradala pre tačno 11 godina, 16. marta 2010, kada ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Poslednji singl izbacila je 2009. godine u saradnji sa MC Stojanom "Požuri", koji je ostvario veliki uspeh, ipak, pevačica od 2006. više nije izdala nijedan album.

U poslednjem televizijskom gostovanju u emisiji "Vi pitate", Ksenija se pojavila sa modricama, zbog čega se i danas nagađa da je Kapisoda svoju devojku fizički zlostavljao.

Foto. Printskrimn

Modrice na rukama

Samo nekoliko dana nakon toga, maneken je ubio devojku, a potom i sebe.

Ksenija i Filip upoznali su se na moru u julu 2008. godine.

- Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam - pričala je Ksenija prijateljima.

U životu su je spajali sa mnogim momcima, jedan od njih bio je i Bane Kovačević iz grupe "187", koji je preminuo krajem 2019. godine nakon operacije srca. Mnogi smatraju da je Bane bio Ksenijina najveća ljubav.

Foto: Printskrin

Pop pevačica Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Osnovnu školu "Filip Kljajić Fića" završila je na Banovom Brdu, a srednju Petu ekonomsku u Rakovici. Karijeru je započela kao igračica u diskotekama. Potom je postala članica grupe "The Duck". Sa hitom "Dačo, volim te" grupa je postigla popularnost među mlađom publikom.

Foto: M. Labudović/ Arhiva "Novosti"

Tekst potpisa

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024