SKINULI SU GA SA RESPIRATORA, MISLILI SMO DA ĆE SE IZVUĆI: Gale Kerber slomljen zbog smrti Dragoljuba Đuričića

Novosti onlajn

15. 03. 2021. u 21:07

POZNATI bubnjar Dragoljub Đuričić (68) preminuo je danas od posledica korona virusa u bolnici "Dragiša Mišović".

СКИНУЛИ СУ ГА СА РЕСПИРАТОРА, МИСЛИЛИ СМО ДА ЋЕ СЕ ИЗВУЋИ: Гале Кербер сломљен због смрти Драгољуба Ђуричића

Foto N. Živanović

NJegov prijatelj i kolega Goran Šepa, poznatiji kao Gale Kerber prisetio se Dragoljuba u emisiji "Puls Srbije".

- Još smo svi u šoku, on je nama više od člana grupe i kolege. Poznajemo celu njegovu porodicu, pratili smo njegovu bolest i do danas se nadali da će izaći kao pobednik. Davao je znakove boljitka, počeo je da jede ali ova bolest je nemilosrdna. Naša nadanja su propala. Pokušavam da zadržim Dragoljuba glavi i čuvam uspomenu na njega kao veselog čoveka. Sva putovanja sa njim su imala smisla. Uvek je bio optimista. Ove godine smo planirali da zasviramo zajedno, planovi više ne postoje. Dragoljub je bio naš gost na koncertima. Ne znam šta da kažem. Nisam spreman da pričam dugo, ali njegova dela će novinari da prikažu ovih dana. Svirao je u velikim bendovima, bio je veliki muzičar. Otišao je na neko bolje mesto.

Foto: Arhiva Novosti/D.Mišić

Na pitanje da li se skoro čuo sa Đuričićem, Gale je odgovorio:

- Od kad je bio u bolnici ne, ali bend je pratio sve šta se događa oko njega. Mislim da je preduzeto sve, ostalo je bilo na njemu da se izbori sa tom bolešću. Bio je aktivan, skinuli su ga sa respiratora, uzimao je hranu i sve je govorilo da će izaći iz ovoga. Nismo uspeli da se čujemo, bio je u komi na respiratoru. Nismo imali ni kako da se čujemo, samo preko nekih prijatelja ili medicinskog osoblja - rekao je on i dodao:

- Čim bi udario u bubanj to se čulo, bio je jako kreativan. Bila nam je čast što je svirao sa nama i što je bio deo porodice Kerber - zaključio je Šepa.

(Kerber)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)