NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA ANE BEKUTE: "Na slici je devojčica Nada Polić, koja nije postala ono što su joj zlonamerni predviđali!"(FOTO)

Novosti online

08. 03. 2021. u 15:36

NA današnji praznik svih žena, 8. mart, Ana Bekuta je objavila svoju fotografiju iz mladosti, i uz to se obratila ženama snažnom porukom povodom njihovog dana.

НИКАД ВИЂЕНА ФОТОГРАФИЈА АНЕ БЕКУТЕ: На слици је девојчица Нада Полић, која није постала оно што су јој злонамерни предвиђали!(ФОТО)

Ana Bekuta

Ana se oglasila na Instagramu, a ovu njenu crno-belu fotografiju javnost do sada nije imala prilike da vidi.

- Svakoj ženi u Srbiji neko je pokušao izabrati put. Mnoge od njih menjale su istoriju. Mnoge ćemo pamtiti po velikim uspesima, žrtvi, revoluciji.

Ipak današnji dan posebno posvećujem ženama za koje nikad nismo čuli, ali koje su bile dovoljno snažne da menjaju svoje živote i odbiju uzeti ono što je za njih odabrao neko drugi.
Na ovoj fotografiji je devojčica kojoj su takođe hteli birati put. Zove se Nada Polić i nekoliko decenija nakon što je nastala ova fotka, ona definitivno nije postala ono što su joj zlonamerni predviđali. Srećan nam naš dan, hrabre moje lavice! Volim vas!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)