SLAVLJE U PORODICI ŽIVOJINOVIĆ: Aleksandra i Filip priredili rođendansko iznenađenje sinu, kuća puna balona i poklona (FOTO)

Novosti online

06. 03. 2021. u 13:08

СЛАВЉЕ У ПОРОДИЦИ ЖИВОЈИНОВИЋ: Александра и Филип приредили рођенданско изненађење сину, кућа пуна балона и поклона (ФОТО)

Foto: Instagram

PEVAČICA Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović na današnji dan pre dve godine postali su ponosni roditelji sina kome su dali ime Aleksandar.

Pevačica je na svom Instagram profilu uz emotivnu poruku čestitala rođendan svom nasledniku.

Aleksandra je sada pokazala i kakvo rođendansko iznenađenje su priredili svom nasledniku. Sve je bilo puno balona u njihovom porodičnom domu, a mali Aleksandar je dobio i poklone kojima se veoma obradovao.

Naravno, neizostavne su bile i dve torte, a obe su bile sportska tema, pa pretpostavljamo da maleni Aleksandar obožava fudbal.

I ponosni tata Filip nije mogao a da ne objavi fotografiju sa svojim naslednikom, na kojoj je pokazao kako spavaju, a nju je pratila takođe emotivna čestitka.

Anđele moj. Nijedan korak u svom životu ne bih promeniom jer me je svaki doveo do tebe. Hvala ti za svu radost koju nam pružaš. Hvala ti za svaki novi dan koji je zbog tebe najlepši naših života. Volimo te više nego što bi bilo koji sled reči ikada mogao da opiše. Srećan "dia dan" ljubavi naša - napisao je Filip.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)