DA LI STE JE PREPOZNALI? Ćerka Bebe iz "Srećnih ljudi" pojavila se u tv seriji, ne prestaju da hvale njenu lepotu (FOTO)

Novosti online

28. 02. 2021. u 21:16

AKO ste sinoć gledali seriju "Tri muškarca i tetka" na TV Prva, sigurno ste primetili Danijelu koju igra ćerka naše poznate glumice Gordane Bjelice.

ДА ЛИ СТЕ ЈЕ ПРЕПОЗНАЛИ? Ћерка Бебе из Срећних људи појавила се у тв серији, не престају да хвале њену лепоту (ФОТО)

Foto: Printskrin

Poznatu mamu Gordanu Bjelicu znate po ulozi Poparine sekretarice Bebe iz serije "Srećni ljudi", koja se veoma gledala devedesetih, a čije reprize publika, takođe, rado gleda.

Gordanu ste gledali i kao Nenu u "Orkestru jedne mladosti", Kiće iz serije "Seljaci", Keti iz "Zvezdare"...

Glumicu rođenu u Obrenovcu, koja je završila Akademiju dramskih umestnosti, pratili su i brojni komplimenti vezani za njenu lepotu i šarm.

Isto se dešava sa njuenom ćerkom Teodorom koja se pored glume uspešno bavi i modelingom, u raznim krajevima sveta u Bejrutu, Milanu, Istanbulu. Teodora je učestvovala i na takmičenjima lepote, a zahvaljujući znanju španskog jezika, igrala je Špankinju u filmnu "Afterparti".

U seriji koja je bazirana na seriji "Dva i po muškarca" autora Čaka Lorija i Lija Aronsona, Teodora igra uz Milana Vasića (Joviša) i Atanasija Štrogena (Veljko).

U sitkomu glume i Jelisaveta Seka Sabljić (tetka Milka), Marko Janketić (Ljuba), Hristina Popović (Radmila), Petar Božović (Puniša Perović Ćećo). Autori naše verzije hit serije su Nikola Burovac i Danijel Đurić.

Na Instagram profilu Teodore Bjelice mogu se videti brojne slike sa snimanja serije. A na ovoj mreži uveliko hvale lepotu mlade glumice koju porede sa Liv Tajler. "Koliko lepote na jednom mestu", komentarišu njen izgled, ali i njenu glumu što je svakako mnogo važnije.

(Blic žena)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)