DA LI STE JE PREPOZNALI? Ćerka Bebe iz "Srećnih ljudi" pojavila se u tv seriji, ne prestaju da hvale njenu lepotu (FOTO)

Novosti online

28. 02. 2021. u 21:16

ДА ЛИ СТЕ ЈЕ ПРЕПОЗНАЛИ? Ћерка Бебе из Срећних људи појавила се у тв серији, не престају да хвале њену лепоту (ФОТО)

Foto: Printskrin

AKO ste sinoć gledali seriju "Tri muškarca i tetka" na TV Prva, sigurno ste primetili Danijelu koju igra ćerka naše poznate glumice Gordane Bjelice.

Poznatu mamu Gordanu Bjelicu znate po ulozi Poparine sekretarice Bebe iz serije "Srećni ljudi", koja se veoma gledala devedesetih, a čije reprize publika, takođe, rado gleda.

Gordanu ste gledali i kao Nenu u "Orkestru jedne mladosti", Kiće iz serije "Seljaci", Keti iz "Zvezdare"...

Glumicu rođenu u Obrenovcu, koja je završila Akademiju dramskih umestnosti, pratili su i brojni komplimenti vezani za njenu lepotu i šarm.

Isto se dešava sa njuenom ćerkom Teodorom koja se pored glume uspešno bavi i modelingom, u raznim krajevima sveta u Bejrutu, Milanu, Istanbulu. Teodora je učestvovala i na takmičenjima lepote, a zahvaljujući znanju španskog jezika, igrala je Špankinju u filmnu "Afterparti".

U seriji koja je bazirana na seriji "Dva i po muškarca" autora Čaka Lorija i Lija Aronsona, Teodora igra uz Milana Vasića (Joviša) i Atanasija Štrogena (Veljko).

U sitkomu glume i Jelisaveta Seka Sabljić (tetka Milka), Marko Janketić (LJuba), Hristina Popović (Radmila), Petar Božović (Puniša Perović Ćećo). Autori naše verzije hit serije su Nikola Burovac i Danijel Đurić.

Na Instagram profilu Teodore Bjelice mogu se videti brojne slike sa snimanja serije. A na ovoj mreži uveliko hvale lepotu mlade glumice koju porede sa Liv Tajler. "Koliko lepote na jednom mestu", komentarišu njen izgled, ali i njenu glumu što je svakako mnogo važnije.

(Blic žena)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)