"ONA NE STARI": Lidija Vukićević se fotografisala u džakuziju, izgledom zaludela i poznatog pevača (FOTO)

Novosti online

19. 02. 2021. u 13:28

GLUMICA Lidija Vukićević (58) ne prestaje da oduševljava fanove nestvarnim izgledom u šestoj deceniji života. Glumica koja gotovo da se nije promenila od tridesete godine, pokazala je i ovog puta da ima mladalačku liniju, pozirajući u džakuziju.

ОНА НЕ СТАРИ: Лидија Вукићевић се фотографисала у џакузију, изгледом залудела и познатог певача (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram

Naime, Lidija je na svom Instagram nalogu objavila seriju fotografija iz džakuzija, a prelepa glumica pozirala je samo u bade mantilu.

- Apsurd je ležati u džakuziju obučen, ali tako je po scenariju i mi to pratimo,bez filtera , bez obrade ,molim - pohvalila se Vukićevićeva.

Sudeći po fotografijama, obrada i filteri joj nisu potrebni kako bi se ulepšala, što su primetili i fanovi.

U komentarima se mogu videti komentari poznatih ličnosti, među kojima se našao i Dino Merlin koji je napisao ,,Draga Lidija" i pored toga stavio detelinu i srce.

- Šta će Vama obrada i filteri kada blistate", "Kakva dama", "Ovakva lepota, ovakva glumica, samo se jednom rađa! Stvarno se svaki put sve više i više iznenadim kad vidim kako izgledaš za svoje godine", "Ona ne stari", napisali su fanovi.

Kako Lidija izgleda u džakuziju, pogledajte u galeriji ispod teksta:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)