OVO JE BRENIN ROĐENI BRAT: Progovorio o svom odnosu sa sestrom pa otkrio da li mu smeta što je u "njenoj senci" (VIDEO)

Novosti online

01. 02. 2021. u 00:03

FARUK Jahić, stariji brat folk dive Lepe Brene (60), pojavio se večeras u emisiji "Nikad nije kasno" kao gost, a njegov dolazak nije prošao nezapaženo.

ОВО ЈЕ БРЕНИН РОЂЕНИ БРАТ: Проговорио о  свом односу са сестром па открио да ли му смета што је у њеној сенци (ВИДЕО)

Foto: Instagram

Jahić je progovorio o odnosu sa Brenom, te istakao da mu ne smeta što on nije doživeo slavu kakvu je ona pre nekoliko decenija.

- Uvek sam joj bio velika podrška, kao stariji brat. Ništa nije loše što sam ja ostao u senci moje sestre - kazao je on u gorepomenutoj emisiji.

- Sviram harmoniku, pevam... Trenutno radim jedan odgovoran posao koji je usko vezan za muziku, bavim se produkcijom - dodao je Faruk.

Ovako je Faruk Jahić nastupao u emisiji pre nekoliko godina:

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)