ANICA DOBRA POSLALA SNAŽNU PORUKU ŽRTVAMA MIKE ALEKSIĆA: "Devojke sa korakom od milion milja - hvala vam što postojite!"

Novosti onlajn

20. 01. 2021. u 11:03

АНИЦА ДОБРА ПОСЛАЛА СНАЖНУ ПОРУКУ ЖРТВАМА МИКЕ АЛЕКСИЋА: Девојке са кораком од милион миља - хвала вам што постојите!

Foto: B. Gradovski

ISPOVEST Milene Radulović o tome da ju je još kao sedamnaestogodišnjakinju silovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić potresla je javnost. U ispovesti i glumica Iva Ilinčić rekla da je i ona policiji prijavila Aleksića, dok se sada oglasila njihova koleginica Anica Dobra i poslala im reči podrške.

- Devojke sa korakom od milion milja. Hvala vam što postojite! - napisala je Anica na Instagramu.

Foto: Printscreen/Instagram

Pored Anice, Ivu i Milenu su podržale i druge kolege: Gordan Kičić, Srna Đenadić, Aleksandar Radojičić, Jelisaveta Orašanin, Nina Janković, Marina Ćosić, Brankica Sebastijanović, Milan Marić, Radovan Vujović, Ivana Nikolić, Miloš Timotijević, Stefan Radonjić, Isidora Građanin, Andrija Kuzmanović, Miona Marković, Ivan Zablaćanski, ali i mnogi drugi glumci i ličnosti sa javne scene.

Podsetimo, u Višem tužilaštvu u Beogradu, koje vodi istragu protiv Miroslava Mike Aleksića zbog sumnje da je počinio osam silovanja i sedam nedozvoljenih polnih radnji nad šest devojaka, kao prvi svedok bi trebalo da bude saslušana glumica Milena Radulović, koja je i razotkrila kroz šta su prolazile devojke u školi glume.

Kako su saznale "Novosti" Miroslava Miku Aleksića za seksualno uznemiravanje prijavilo je ukupno 20 devojaka.

Na saslušanju Miroslav Aleksić je navodno rekao da je u šoku zbog svega što mu se dogodilo i optužbi koje su iznete protiv njega. Prema nezvaničnim informacijama, tvrdio je da mu je sve namešteno, da su devojke lažno svedočile protiv njega i da je "žrtva zavere jer je najuspešniji profesor glume na ovim prostorima. NJemu je određen pritvor do 30 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)