VOLELA BIH ČETVRTO DETE - DEVOJČICU: Mirka Vasiljević o željama u Novoj godini, životu sa Vujadinom Savićem i venčanju

Novosti online

01. 01. 2021. u 23:59

MLADA glumica Mirka Vasiljević (30) sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima troje dece - Andreja, Adrijanu i Mihajla.

ВОЛЕЛА БИХ ЧЕТВРТО ДЕТЕ - ДЕВОЈЧИЦУ: Мирка Васиљевић о жељама у Новој години, животу са Вујадином Савићем и венчању

Foto: ATA images

Međutim, Mirka u 2021. priželjkuje još jednog člana porodice i priznaje da bi više volela da dobije devojčicu, a raduje se velikom broju prinova koje su se na javnoj sceni desile 2020.

- Jako mi drago što je bilo dosta prinova, to mi uvek izmami osmeh na lice. To su divne vesti. Iskrena da budem, ja bih volela da se još jednom ostvarim u ulozi majke. Kako sada naše najmlađe dete ima 6 godina, malo čovek i zaboravi te trenutke pa se ja zaželim tako nečega. Godine su pred nama, nikada nismo ni rekli da smo stavili tačku na to, da smo stavili tri tačke (smeh). Volela bih da dobijemo još jedno dete - istakla je Mirka.

- Kada bi moglo da se bira, volela bih da to bude devojčica, da naša ćerka ima sestru i da malo smanji muške igre koje je primorana da radi da bi bila deo tima sa dva brata (smeh). Da tu bude 2:2. I da bude dečak, neće mi biti strano. I deca bi se obradovala i oni uživali bi oko bebe. Ne bih se nikako protivila da dobijemo još jednog člana naše porodice - kazala je Vasiljevićeva.

O njenoj izjavi - "Moja ćerka mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da mora da zaćuti kada treba jer onda može da opstane brak" mesecima se pričalo.

Na pitanje da li je to "tajna srećnog braka", Mirka je objasnila na šta je mislila.

Foto: ATA images

- Apsolutno u tom trenutku nisam razmišljala o nekim ekstremnim situacijama. Nikako nisam za to a žena treba nešto da trpi. To sam rekla više u kontekstu da bih volela da naučim ćerku da treba da kaže, već da čovek bude mudar i nađe momenat kad šta treba da kaže. Kad kažem da prećutim nešto, mislim da samo sačekam pravi momenat kad da mu kažem da bi bilo po mom. Da li je to tajna srećnog braka, ne mogu da kažem. Kada bi postojao recept, svi bismo se držali toga i svima bi sve funkcionisalo. Mi se trudimo da budemo dosta posvećeni kako bismo imali kvalitetan brak. - istakla je Mirka.

O obećanjima datim sebi za 2021.

- Koliko god da mi je neka godina bila dobra i uspešna, uvek sam samokritična. Uvek kažem da treba još jednu stepenicu da postavim sebi i koju ću do kraja sledeće godine uspešno preskočiti. Mislim da čovek uvek treba da zadaje sebi ciljeve i da tokom cele te godine hrabro ide ka tome. Uvek u svakoj godini imam to obećanje da ću se potruditi da budem bolja osoba sebi, da radim na svojim manama, ispravljam neke stvari... Da svake godine sebi zadam da izbrojim do novih plus 10.

- Dosta radim na sebi, ispravljam neke mane, biću mnogo bolja, veselija i pozitivnija sama sa sobom. Samim tim ću biti i bolja majka, ćerka, supruga, prijateljica. U sledećoj godini, kao i u prethodnim reći ću sebi da treba da gledam pozitivno na neke stvari, da imam strpljenja, da ne budem tvrdoglava, inatna.

Foto: ATA images

Da li u 2021. i zvanično planira da postane "gospođa Savić"?

- Iako nisam udata, predstavljam se kao gospođa. Bez obzira što nemam taj papir, živim sa Vujadinom 11 godina, imamo troje dece i njega predstavljam kao supruga. Vujadin više potencira za svadbu jer njemu kao muškarcu deluje sve to lakše, i organizovati i izvesti. Dok ja znam da tu ima milion obaveza. Meni to deluje kao ozbiljniji poduhvat. S tim raznim selidbama, uvek mi fali i vremena. Mislim da će se to desiti u najskorijoj budućnosti, samo treba da nađemo zlatnu sredinu, da i on i ja budemo zadovoljni. Ne bih volela da to bude preogromno. Takođe, broj zvanica bi bio ogroman, ali da to ne liči na neki koncert, a ne na svadbu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

BOJAN MAROVIĆ PRESADIO KOSU: Drugi čovek - evo kako sad izgleda (FOTO)