ĆERKA ANA OTIŠLA PO OBDUKCIJSKI NALAZ: Zvanično saopšteno od čega je DŽej preminuo

Novosti onlajn

09. 12. 2020. u 15:54

LEGENDARNOG pevača Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo 6. decembra u 56. godini u svom stanu na Dorćolu, izdalo je srce, pokazali su rezultati obdukcije.

ЋЕРКА АНА ОТИШЛА ПО ОБДУКЦИЈСКИ НАЛАЗ: Званично саопштено од чега је Џеј преминуо

Foto: D. Mišić

Starijoj ćerki Džeja Ramadanovskog, Ani Ramadanovski, jutros je u Institutu za sudsku medicinu saopšten rezultat obdukcije tela, a zvanične nalaze dobiće tek za dva do tri meseca zbog celokupne situacije sa korona virusom.

- Ana je jutros sa porodičnom prijateljicom Andrijanom po pozivu otišla da primi informaciju o Džejevoj obdukciji. Zbog skraćenog radnog vremena i uvedenih smena, ona će napismen dokaz dobiti u narednom periodu. U razgovoru sa doktorkom, Ana je saznala da je Džeja definitivno izdalo srce tokom sna - ispričao je izvor.

Ovo je potvrdila i Džejeva bliska prijateljica i portparolka Andrijana.

- Tačno je. Nalaze obdukcije porodica će dobiti za dva, tri meseca. Džejevoj ćerki Ani i meni jutros je saopšteno da je on preminuo od srca, kao što smo i očekivali, odnosno isto što nam je rekla i ekipa Hitne pomoći - rekla je Andrijana.

Džej Ramadanovski biće sahranjen u petak, 11. decembra, u 14:30, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, po muslimanskim običajima.

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)