KAFANA BEZ DIMA, PESMA BEZ BOEMA, DORĆOL BEZ TEBE... Prijatelji i komšije se opraštaju od DŽeja, novine pune čitulja (FOTO)

Novosti online

08. 12. 2020. u 08:42

DANAŠNjE novine su pune umrlica kojim se prijatelji i rodbina opraštaju od velikog Džeja Ramadanovskog.

КАФАНА БЕЗ ДИМА, ПЕСМА БЕЗ БОЕМА, ДОРЋОЛ БЕЗ ТЕБЕ... Пријатељи и комшије се опраштају од Џеја, новине пуне читуља (ФОТО)

Foto: Printskrin

- Kafana bez dima, pesma bez boema, Dorćol bez tebe... Šmeker do srži. Hvala ti za svaki osmeh i suzu... Videćemo se opet u nekoj kafani, ono naše - poručili su Rade Krstić i Dorćolci svom Džeju.

Od Džeja su se oprostili i Grobari sa Dorćola, kao i FK Zvezdara, koji su napisali omiljenom pevaču:

- Tu na ćošku gde se stalno pilo.

Podsećamo, poznati pevač preminuo je u svom stanu na Dorćolu u nedelju 6. decembra usled zastoja rada srca.

Radnici Hitne pomoći su pokušali da ga reanimiraju, nažalost bezuspešno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade