POSLEDNjE ZBOGOM MIŠI ALEKSIĆU: Porodica i kolege se opraštaju od basiste Riblje čorbe (FOTO/VIDEO)

Novosti online

02. 12. 2020. u 12:35 >> 12:52

ПОСЛЕДЊЕ ЗБОГОМ МИШИ АЛЕКСИЋУ: Породица и колеге се опраштају од басисте Рибље чорбе (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: V. Danilov

DANAS u 13 časova će biti održana kremacija basiste "Riblje čorbe" Miše Aleksića, koji je preminuo u 68. godini od posledica virusa korona.

Pored porodice i prijatelja, brojne javne ličnosti okupile su se na groblju Lešće u Beogradu, među kojima su maneken Neven Bošković, Đule Van Gog, menadžer Gane Pecikoza, pevač Dejan Cukić, Nikola Čuturilo Čutura i Željko Nikolić Roze poze.

Na ispraćaj Miše Aleksića došli su i Saša i Tanja Gajović, kao i Bane obradović, menadžer Riblje čorbe.

Većina uglavnom uđe na kratko i odmah napušta groblje.

 

Podsetimo, članovi benda "Riblja čorba" rekli su da neće prisustvovati kremaciji njihovog dragog kolege i prijatelja.

- Dragi prijatelji, teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo da je Miša umro od posledica podmukle i nevidljive bolesti. Umro je nepotrebno. Znamo da nije potcenjivao ovo zlo. Nosio je masku i čuvao se. Kovali smo planove za budućnost za koju smo verovali da je imamo.

- Zlo zvano korona virus je i dalje među nama, više nego ikad i zato smatramo obavezom da vam saopštimo da članovi Riblje Čorbe neće u sredu prisustvovati kremaciji. Verujemo da ni Miša ne bi dozvolio da se ugrozi bilo čije zdravlje, bilo čiji život. Kad ova pošast prođe zajedno ćemo ožaliti našeg i vašeg Mišu koncertom u njegovu čast. Budite odgovorni i zdravi. Voli vas Riblja Čorba - piše u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)