BOJAN ZLATANOVIĆ SAHRANJEN UZ ZVUKE BUBNJEVA: Jecaji majke odzvanjali grobljem, Aca Amadeus održao potresan govor (FOTO/VIDEO)

NovostiOnline/I.M. - M.K.

26. 11. 2020. u 11:41 >> 14:00

БОЈАН ЗЛАТАНОВИЋ САХРАЊЕН УЗ ЗВУКЕ БУБЊЕВА:  Јецаји мајке одзвањали гробљем, Аца Амадеус одржао потресан говор (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: I.Mitić

BOJAN Zlatanović Tokan, bubnjar grupe "Amadeus bend" preminuo je od posledica korona virusa u 45. godini, a na Špitoljskom groblju u Leskovcu danas je sahranjen. NJegovi najbliži okupili su se kao bi uputili poslednji pozdrav.

Tokan je sahranjen uz zvuke bubnjeva.

Potresan govor na sahrani bubnjara održao je Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca Amadeus - više o tome čitajte OVDE.

Među okupljenima bile su kolege iz "Amadeus benda", pevači Milan Dinčic Dinča, Nemanja Stevanović, Slađa Alegro. Tokanove kolege iz "Folk haus benda", "Tropiko benda" i mnogi drugi. Sahrani je prisustvovao i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

- Bojan  će ostaće upamćen kao divan čovek, otac i neko ko nema neprijatelja. Poznajem ga 26 godina. Ne postoji osoba za sve te godine sa kojom je bio u svađi... Živeli smo šest metara jedan od drugog.. Još ne mogu da verujem da sam došao na njehovu sahranu. Bio sam ubeđen da će da se izvuče i da će biti sve kako treba - rekao je za "Novosti" Darko Filipović.

Foto: I.Mitić

 

Foto: I. M.

U galeriji pogledajte ko je sve došao na Tokanovu sahranu:


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)