BOJAN ZLATANOVIĆ SAHRANJEN UZ ZVUKE BUBNJEVA: Jecaji majke odzvanjali grobljem, Aca Amadeus održao potresan govor (FOTO/VIDEO)

NovostiOnline/I.M. - M.K.

26. 11. 2020. u 11:41 >> 14:00

BOJAN Zlatanović Tokan, bubnjar grupe "Amadeus bend" preminuo je od posledica korona virusa u 45. godini, a na Špitoljskom groblju u Leskovcu danas je sahranjen. Njegovi najbliži okupili su se kao bi uputili poslednji pozdrav.

БОЈАН ЗЛАТАНОВИЋ САХРАЊЕН УЗ ЗВУКЕ БУБЊЕВА:  Јецаји мајке одзвањали гробљем, Аца Амадеус одржао потресан говор (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: I.Mitić

Tokan je sahranjen uz zvuke bubnjeva.

Potresan govor na sahrani bubnjara održao je Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca Amadeus - više o tome čitajte OVDE.

Među okupljenima bile su kolege iz "Amadeus benda", pevači Milan Dinčic Dinča, Nemanja Stevanović, Slađa Alegro. Tokanove kolege iz "Folk haus benda", "Tropiko benda" i mnogi drugi. Sahrani je prisustvovao i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

- Bojan  će ostaće upamćen kao divan čovek, otac i neko ko nema neprijatelja. Poznajem ga 26 godina. Ne postoji osoba za sve te godine sa kojom je bio u svađi... Živeli smo šest metara jedan od drugog.. Još ne mogu da verujem da sam došao na njehovu sahranu. Bio sam ubeđen da će da se izvuče i da će biti sve kako treba - rekao je za "Novosti" Darko Filipović.

Foto: I.Mitić

 

Foto: I. M.

U galeriji pogledajte ko je sve došao na Tokanovu sahranu:


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)