SRĐANOV ŽIVOT OBELEŽILA JE TRAGEDIJA: Voditelj čuva porodicu daleko od očiju javnosti - o ovome nikad nije želeo da priča

Novosti onlajn

26. 09. 2020. u 21:37

СРЂАНОВ ЖИВОТ ОБЕЛЕЖИЛА ЈЕ ТРАГЕДИЈА: Водитељ чува породицу далеко од очију јавности - о овоме никад није желео да прича

Foto: Instagram

SRĐAN Predojević je uvek nasmejan, a malo ko zna ove detalje iz njegovog privatnog života.

Voditelj Srđan Predojević je godinama u medijima, gledali smo ga na mnogim televizijama, a danas je u centru pažnje nakon što je dobio otkaz na TV PRVA.

Gde će on i njegova partnerka u poslu Jovana Joksimović preći, još uvek nije poznato.

Srđan je poznat kao jedan od retkih javnih ličnosti koji ne eksponira svoj privatan život i svoju porodicu čuva daleko od javnosti. Jedino što je poznato javnosti jeste da je oženjen i da on i njegova supruga Mirjana imaju dvoje dece - Stefana i Sofiju.

A verovatno mali broj ljudi zna da su Mirjana i Srđan izgubili bebu 2012 godine. Ni tada, voditelj koji je bio slomljen zbog strašnog gubitka, nije želeo da govori o ovom traumatičnom priodu, te se isključivo fokusirao na posao, dok je iza kamera brinuo o svojoj supruzi.

- Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo. Hvala - rekao je tada Srđan za domaće medije.

(Puls online)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)