KO PREVARI ZASLUŽUJE DA MU SE SKINE GLAVA: Oglasila se Ljupka nakon gostovanja generala Simića, poslala strašnu poruku

Novosti online

20. 09. 2020. u 23:49

КО ПРЕВАРИ ЗАСЛУЖУЈЕ ДА МУ СЕ СКИНЕ ГЛАВА: Огласила се Љупка након гостовања генерала Симића, послала страшну поруку

Foto: Instagram

DRAGIŠA Simić, policijski general i bivši ljubavnik pevačice Ljupke Stević večeras je gostovao u emisiji "Hit Tvit", i tom prilikom je pričao o svemu što se dogodilo između njega i estradne umetnice.

On je rekao da je uzrok svemu ljubomora, i rekao da sada mora da objasni sve svojoj porodici. Simić je takođe naglasio da neće krivično teretiti pevačicu.

Izgleda da je Ljupka Stević pratila emisiju, a tim povodom se oglasila i na svom instagram nalogu.

- Znači ne palim TV često, ali sad jesam... i vidim javno osuđuju Ljupku jer je dečku od 10 godina razbila auto, kao ona je agresivna, on je žrtva. Svako ko prevari dečka, devojku, zaslužuje da mu se glava sa ramena skine najtupljim nožem, možda i kašikom, to je najmanje što je mogla da uradi. Pravda za Ljupku Stević - glasi objava koju je prenela pevačica, a koja je po svoj prilici stigla od nekoga ko je podržava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Vesna

21.09.2020. 08:16

Draga, ti si samo zaljubljena devojka koja je sama sebe obmanjivala godinama. Ti si 10 godina znala da je ozenjen i da ima cetvoro dece. On nije imao dvojni identitet!!!!.... Dakle, svesno si bila svalerka 10 godina. Nisi prevarena vec ti je trebalo 10 godina da shvatis da muskarac koji vara zenu koja mu je izrodila cetvoro dece, taj nikada nema samo jednu svalerku!!! P. S. To u stvari nije muskarac... Sarlatan.

stojanaka

21.09.2020. 09:05

Ona prevarena! Pa ona je bila u vezi sa ozenjenim 10 godina! Da li je ona normalna? Kako je nije sramota da to sve iznosi u javnost. Nema popularnost, pa ajde, idemo malo sa ovim. Strasno u kakvom svetu mi zivimo!!!!!!! Covek ima zenu, decu i ona kaze da je prevarena.

stojanaka

21.09.2020. 15:00

Dosta bre vise! Kako je nije sramota? Bila sa ozenjenim 10 godina i sad glumi neko postenje. Pa, Ljupka, da li si ti normalna?????Alo, bre zeno????