TIHOMIR ARSIĆ VODI ŽIVOTNU BITKU: Slavni glumac potresao mnoge izgledom na promociji mladih oficira (FOTO)

Novosti onlajn

12. 09. 2020. u 13:57

SRPSKI glumac Tihomir Arsić pojavio se danas na promociji mladih oficra Republike Srbije i mnoge izenadio neprepoznatljivim izgledom. Kako saznajemo, glumac već neko vreme vodi životnu bitku.

ТИХОМИР АРСИЋ ВОДИ ЖИВОТНУ БИТКУ: Славни глумац потресао многе изгледом на промоцији младих официра (ФОТО)

Foto: Printscreen/Tanjug

Publika već neko vreme nije mogla da uživa u glumačkim bravurama popularnog Tihomira Arsića, međutim, niko nije znao koji je pravi razlog njegovog povlačenja iz javnog života. Međutim, kako se saznaje, u pitanju je mnogo ozbiljnija situacija od eventualnog zasićenja poslom.

- Glumac vodi životnu bitku nakon što je saznao da ima karcifinom i odmah potom počeo sa lečenjem. Međutim, terapije su se odrazile i na njegov fizički izgled, što nije moglo proći nezapaženo. Mnogi su se zabrinuli za njegovo zdravlje, s obzirom na to da je u jeku pandemija korona virusa - priča izvor.

Podsetimo, Arsić je srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac prepoznatljiv po ulogama u filmovima „Dečko koji obećava“, „Veliki transport“, „Igmanski marš“, „Pejzaži u magli“ i drugima, dok ga je televizijska publika nedavno gledala u ulozi fudbalskog menadžera Barona u popularnoj seriji „Ubice mog oca“.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna