NAKON SKANDALA U PODGORICI: Pevala je sramne stihove protiv Srbije - danas sa Instagrama nestao nalog Jadranke Barjaktarović! (FOTO)

Novosti onlajn

08. 09. 2020. u 14:26

НАКОН СКАНДАЛА У ПОДГОРИЦИ: Певала је срамне стихове против Србије - данас са Инстаграма нестао налог Јадранке Барјактаровић! (ФОТО)

Foto: Printscreen

PEVAČICA Jadranka Barjaktarović koja se našla na meti osuda zbog nastupa u Podgorici, kada je pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpevala sa izmenjenim tekstom, pa se holom gde je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", danas je ugasila svoj Instagram nalog.

Naime, kada se ukuca ime poznate pevačice, može se primetiti da je njen zvanični nalog na popularnoj mreži ugašen, te nema nikakvih objava, prenosi Blic.

Podsetimo, Jadranka je nakon ovog skandala ispričala zašto je otpevala pomenute stihove u izmenjenom obliku.

Foto: Instagram/Printscreen

- Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razume nek razume, ko neće, neću nikom da se izvinjavam - rekla je pevačica koje godinama radi i živi i na relaciji Srbija-Crna Gora.

Sa druge strane, Srpski telegraf prenosi da Jadranka nije sama obrisala svoj nalog na društvenoj mreži, već da je to učinio sam Instagram.

Foto: Instagram/Printscreen

Naime, zbog velikog broja prijava, a kako prenosi ovaj portal, Instagram se složio sa brojnim korisnicima i ugasio nalog Jadranki Barjaktarović.

Poznati smatraju da pevačici treba i da se zabrani ulaz i rad u Srbiji i da nema opravdanja za ovaj njen postupak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

veljo

08.09.2020. 23:22

Da se odmah izvinula drukcije bi bilo,ali ona uporno tvrdi da ne zeli da se izvinjava.Onda joj zabraniti rad i boravan u Srbiji.Nevaspitanje je nesto najgore.