DIJASPORA BIRA NAJLEPŠU SRPKINJU: Pogledajte ko su kandidatkinje za mis (FOTO)

V. N.

16. 08. 2020. u 23:59

AMERIČKO-SRPSKA asocijacija za prosperitet (ASAP) iz Los Anđelesa, organizuje onlajan izbor za mis srpske dijaspore u Sjedinjeninm Američkim Državama.

ДИЈАСПОРА БИРА НАЈЛЕПШУ СРПКИЊУ: Погледајте ко су кандидаткиње за мис (ФОТО)

Foto: Miss Serbian Dijaspora USA 2020

 Pravo učešća imaju sve devojke srpskog porekla, bez obzira na to gde su rođene (SAD, Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora), a koje sada žive u Americi.

Prijavljivanje traje do 31. avgusta, a finale ze zakazano za 19. septembar na Zum platformi.Najbolje plasirana devojka biće učesnica velikog finala izbora za mis Srbije, koje će biti održano krajem oktobra u Beogradu, u organizaciji "Mis Ju". Ona će dobiti akademsku stipendiju na četiri godine, avionsku kartu i dvonedeljni boravak u luks hotelu na Tasosu, kako bi se što bolje pripremila za finale mis Srbije.

- Srpske žene su poznate u svetu po svojoj inteligenciji, sposobnostima i šarmu, ali pre svega po svojoj posebnoj lepoti, i spoljašnjoj i unutrašnjoj - kaže Marina Švabić, predsednica ASAP fondacije. - Reč je o inovativnom pristupu, koji kandidatkinjama daje priliku da se popularišu na društvenim mrežama, koje su dominantan način komunikacije novih generacija.

Buduće misice bi trebalo da budu obrazovane, šarmantne, da poštuju srpsku kulturu i tradiciju, ali da su vične "Fejsbuku" i "Instagramu".

Foto: Miss Serbian Dijaspora USA 2020

Kristina Milivojević (Čikago) i Julija Vidojević (Njujork) - gornji red, Marija Lacku (Los Anđeles) i Nina Jovičić (Čikago)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)