DEA ĐURĐEVIĆ UPUTILA REČI PODRŠKE POVREĐENOJ DEVOJCI: Teodora, treba da se BORIŠ, znam da ćeš USPETI

Novosti online

11. 08. 2020. u 11:20

TEODORI R. (19), koju je u subotu uveče pokosio automobil na pešačkom prelazu na Košutnjaku i otkinuo joj stopalo, lekari su uspeli da prišiju ovaj deo noge.

ДЕА ЂУРЂЕВИЋ УПУТИЛА РЕЧИ ПОДРШКЕ ПОВРЕЂЕНОЈ ДЕВОЈЦИ: Теодора, треба да се БОРИШ, знам да ћеш УСПЕТИ

foto: Instagram

Devojku sad čeka odlučujućih 48 sati, posle čega će se znati da li je operacija uspela. Voditeljka Dea Đurđević, kojoj je prošle godine u udesu otkinuta ruka, uputila je Todori reči podrške jer je i sam prošla kroz isto stravično iskustvo.

- Teodora, treba da se boriš i da veruješ da ćeš se skroz oporaviti. Znam da ćeš uspeti i da će ti život tada biti mnogo lep. Treba da budeš hrabra, što verujem da jesi! Pred tobom je ceo život, zato glavu gore i snagom volje, uz dobre lekare, kakve mi definitivno imamo u Srbiji, postići ćeš rezultate - rekla je voditeljka.

Podsetimo, Teodora je u subotu bila na žurki sa dečkom i društvom u restoranu "Bajka" na Košutnjaku. Kada je krenula kući, dok je prelazila ulicu na pešačkom prelazu, na nju je naletela crvena škoda fabija.

- Teodora je bila kod nas sa društvom na koncertu na otvorenom. Pošto ima probnu vozačku dozvolu, s kojom sme da vozi do 23 sata, krenula je deset minuta ranije da bi stigla na vreme kući na Petlovo brdo. Zaustavljala sam je da ostane do kraja jer je bila lepa atmosfera. Ja bih je povezla kući kasnije, ali je ona odlučila da krene - rekla je vlasnica restorana.

Sa Teodorom su kući krenule dve drugarice da ih poveze jer žive u istom kraju. Na njihove oči Teodora je izbegla smrt, ali ne i strašne povrede.

- Bilo je užasno. Teodora je bila u žutoj haljini, koja je bila skroz krvava. Ona je videla da će je crveni auto pokositi i bežala je u drugu traku. Vozač je pokušao da je izbegne i namotao je volan, ne procenivši da ona beži u istu stranu i udario ju je silovito branikom. Zvučalo je kao tup udarac u plastiku - priča potresena gazdarica.

(Srpski telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024