KORONOM SAM ZARAZIO CELU PORODICU: Nebojša Dugalić se izborio sa opakim virusom - supruga i petoro dece se još uvek leče!

Novosti online

05. 08. 2020. u 14:56

КОРОНОМ САМ ЗАРАЗИО ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Небојша Дугалић се изборио са опаким вирусом - супруга и петоро деце се још увек лече!

Zoran Jovanović

KADA je počela pandemija, nisam znao nikoga ko je zaražen, a sada ne znam nikoga kome neko nije umro - priča Dugalić

Nebojša Dugalić otkriva da je preležao korona virus, ali i zarazio celu svoju porodicu! Poznati glumac je tokom bolesti bio u kućnoj izolaciji sa lakšim simptomima.

- Preležao sam koronu. Znao sam da virus može da bude smrtonosan ukoliko neko ima još neke prateće ozbiljne bolesti. Moja bolest se tretirala kao srednje teška i lečio sam se u kućnoj izolaciji. Najveći problem su mi bili bolovi u zglobovima, mišićima, malaksalost, temperatura i gubitak čula mirisa i ukusa - kaže glumac i dodaje da je bolest preneo i na svoju suprugu i petoro dece:

- Virus je takav da lako možemo mnoge ljude da zarazimo zbog svoje nemarnosti i nepažnje. Posle mene su svi u porodici počeli lančano da dobijaju koronu. Oni se još uvek leče, ali ide nabolje.

Dugalić apeluje na sve ljude da nose maske i vode računa da se ne zaraze.

Milena Anđela

- Poručio bih svima da se paze jer ovo stvarno može biti veoma opasno. Niko od nas ne zna kakve slabosti nosi u telu. Virus ima vrlo širok spektar loših dejstava i ne znamo šta sve može da pokrene u našem organizmu. Važno je da nosimo maske i da sve što je do nas uradimo da se ne bismo zarazili. Kada je počela pandemija, nisam znao nikoga ko je zaražen, a sada ne znam nikoga kome neko nije umro - objašnjava glumac.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)