ZARAŽENA VIRUSOM KORONA: Sestra Dragice Radosavljević Cakane hospitalizovana,a pevačica zabrinuta za zdravlje cele porodice

Novosti online

15. 07. 2020. u 19:37

ЗАРАЖЕНА ВИРУСОМ КОРОНА: Сестра Драгице Радосављевић Цакане хоспитализована,a певачица забринута за здравље целе породице

Foto Facebook

DRAGICA Radosavljević, poznatija kao Cakana, zabrinuta je za svoju porodicu.

Kako prenose mediji, pevačicina sestra, koja živi u Kosovskoj Mitrovici, zarazila se koronavirusom i da leži u bolnici. Ona je odmah htela da ode tamo i pobrine se za majku, međutim, njen brat lekar posavetovao ju je da to ne bi bilo pametno jer bi i ona mogla da se zarazi opakim virusom.

Taman kad je završila sve radove na kući i izdala novu pesmu "Srpkinja je mene majka rodila", nastao je problem. Naime, ona je saznala da joj se sestra zarazila. Pevačica se jako uplašila jer situacija nije nimalo naivna. Počela je da pakuje stvari i sa suprugom Nebojšom Negićem ode na Kosovo, ali sprečena je u poslednjem trenutku. Brat koji je lekar joj je rekao da bi još gore bilo ako bi došla tamo i da nema potrebe toliko da brine, jer njenoj porodici ništa neće nedostajati. Sestra je veoma zbrinuta, dok je majka kod kuće i za sada nema nikakvih simptoma.

Pevačica je potvrdila navode medija, pa do detalja ispričala kako se trenutno oseća njena sestra:

- Tačno je da je moja sestra sa Kosova zaražena je koronavirusom. Ona je dole kod mame i nažalost dobila je koronu od nekog. Trenutno je u završnoj fazi bolesti, lavovski je podnela, ali još uvek je u bolnici - rekla je Cakana za naš portal, pa dodala:

- Bilo je jako kritično, ali se ona izborila sa tim. Nisam otišla još da je vidim. Čula sam se sa bratom koji je lekar na Kosovu i on mi je rekao da nema potrebe da dolazim. Ona je zbrinuta i sve dobija što joj je potrebno. Čujem se i sa mamom i sa sestrom. Svi su mi dole na Kosovu, u sigurnim je rukama ali naravno da brinem - ističe pevačica.

Dragica najviše strahuje za zdravlje svoje majke.

- Zbog mame imam najveći strah, samo razmišljam da se ona ne razboli jako je stara. Ona je jedna lavica sa Kosova. Tako da će ova "životinjica" sigurno da se uplaši od nje - rekla je folkerka, pa naglasila da se ona oseća odlično:

- Ja sam dobro. Čuvam se vodim računa. Izdala sam pesmu koju sam posvetila majci. Mi smo dole čudno vezani jedni za druge, uvezani smo kao porodica jako puno - zaključila je pevačica.

(alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)