"DA KONCERT PRETVORIMO U SVADBU": Marko Luis na neverovatan način najavio koncert u Nišu (VIDEO/FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

13. 05. 2024. u 16:23

POPULARNI srpski pevač Marko Luis razgalio je Nišlije na improvizovanom koncertu održanom u Kopitarevoj ulici, u popularnom "Kazandžijskom sokačetu", a sve u sklopu najave koncerta koji će u petak, 17. maja, održati u niškom Univerzitetu, u Banovini.

ДА КОНЦЕРТ ПРЕТВОРИМО У СВАДБУ: Марко Луис на невероватан начин најавио концерт у Нишу (ВИДЕО/ФОТО)

FOTO: A. Ilić

Nekoliko stotina Nišlija danas posle 13 časova imalo je zadovoljstvo da za njih mini-koncert napravi popularni srpski pevač Marko Luis, sin legende domaće muzike Ljubiše Stojanovića Luisa. On je kao najavu za koncert koji će se održati u petak, od 21 čas, u niškoj Banovini, uveseljavao prolaznike u glavnoj gradskoj ulici.

Iako je koncert medijski najavljen, zanimljivo je da je među nekoliko stotina Nišlija bilo i čitavo odeljenje jedne niške škole koje je đuskalo sa Luisom, a neke od njih pevač je nagradio i ulaznicama za koncert, koje su otišle roditeljima dece.

Marko Luis je sada nastupio sa trojicom muzičara na klupi u Kopiteravoj ulici, a najavio je da će oni koji dođu na koncert moći da uživaju u pravom spektaklu gde će sa njim na bini biti više od 40 izvođača.

- Povezani smo Niš i ja, ne samo univerzumom, svaki koncert je vruć, znojav, vatren, pun drame i bluza. Svaki put bude u pozitivnom smislu neka prljavština koja me ispunjava i još više dobijem snage da skačem, đuskam, siđem u publiku i da se povežem, rekao je nakon performansa za prolaznike Marko Luis.

Nije prvi put da Marko nastupa u Nišu, isto je učinio i prošle godine, a sličan performans na ulici imao je i pre dve godine u okviru Nišvil festivala.

- Ja volim da zabavljam ljude, da li je muškarac, žena, baka, deka, dete. Meni je bitno da izazovem emociju. Cilj mi je da nikada niko ne ostane ravnodušan. Volim da nastupam na ulici. To je poseban izazov, da nateraš ljude da zastanu i "ubace neki novčić". Na kraju krajeva, kada vidim da ljudi vole to što radim, da traže još, ja idem da pravim još pesama jer ima neko ko to čeka.

Nišlijama je obećao spektakl u petak.

- Moj je cilj da se svaki koncert pretvori u svadbu i svadba u koncert. Očekujte svadbu u petak. Uvek sam u potrazi za kontrastom, za nečim što me izvlači iz sigurne zone. Biće najbolja žurka, obećavam. U petak će biti najbolja žurka u Nišu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)