EMOCIJA I DOBRA PESMA: Goca Tržan spremna za veliki beogradski koncert (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

24. 04. 2024. u 18:10

POP ZVEZDA Gordana Goca Tržan posle 15 godina održaće svoj veliki solistički konert 23. maja u MTS dvorani.

ЕМОЦИЈА И ДОБРА ПЕСМА: Гоца Тржан спремна за велики београдски концерт (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Filip Olćan

Goca će obeležiti 30 godina svoje bogate muzičke karijere, tokom koje je izdala šest solističkih albuma i mnogo hitova koji se slušaju do danas.

Foto: Filip Olćan

Pop diva je najavila svoj koncert kao jednostavan i, pre svega, muzički. Na početku razgovora za "Večernje novosti Goca otkriva da li nam danas, kada je fokus stavljen na vizuelni momenat i kada se mnogi nastupi najavljuju kao „spektakl”, retkost da se organizuje koncert na kojem će muzika biti u prvom planu.

Foto: Filip Olćan

– Za mene će uvek muzika biti spektakl. Kada odem na koncert nekoga koga ja volim očekujem da čujem dobru muziku, svirku i da dobijem dobru energiju. To me jedino i zanima. Da li tu ima igrača ili nema, da li nešto pada po nama ili ne me uopšte ne zanima. Prema tome, ono najbolje što ja mogu da ponudim publici jeste brdo emocija, ljubavi i zagrljaja. I mislim da je to jedino na čemu ću raditi na tom koncertu, jer to jedino i želim - istakla je Goca.

Foto: Filip Olćan

Kako kaže pred Beograđanima je nije bilo dugo, ali planira da to nadoknadi ovim koncertom.

- Pripreme su uveliko u toku, moj tempo je trenutno sumanut, ali jedino osećanje koje me trenutno obuzima je jedvačekanje. Radujem se nastupu u mts Dvorani koja je trenutno najlepši koncertni prostor, jer ću moći da osetim svoju publiku i da im priđem - jasna je muzička zvezda.

 

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | "Novosti" intervju | Miloš Radenković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PA, NEĆE RUSI DA SEDE SKRŠTENIH RUKU! Reprezentativac Albanije koji je prostački vređao Srbiju saznao šta ga čeka kad se vrati u ruski klub