NAJBOLJA SAM RIBA NA ESTRADI: Slađa Delibašić javno potkačila koleginice - "Nijedna ne može da mi stane na crtu, imam ogledalo"

Novosti onlajn

23. 04. 2024. u 23:20

SLAĐA DELIBAŠIĆ e krije da redovno vežba kako bi održala vitku figuru, a kako je jednom prilikom otkrila, ona ništa nije korigovala na sebi.

НАЈБОЉА САМ РИБА НА ЕСТРАДИ: Слађа Делибашић јавно поткачила колегинице - Ниједна не може да ми стане на црту, имам огледало

Foto: Printskrin Instagram/sladjadelibasic

Slađa je bez lažne skromnosti sebe nazvala "najboljom ribom na estradi" i istakla da smatra da bi još bolje izgledala kada bi se podvrgla nekom zahvatu.

Foto: ATA images

- Imam 55 godina i najbolja sam riba na estradi! Baš mi prija ta laskava titula, koju, eto, svake godine dobijam. Nisam ništa radila na sebi, zamislite kakva bih tek bila da se "picnem" jer stvarno nemam ništa protiv estetskih korekcija. Volela bih da mi koleginice stanu na crtu, da se skinemo i uporedimo, mada bi najbolje bilo da postoji žiri koji bi ocenio naš izgled. Ne znam koja bi pevačica mogla u tom smislu da mi parira! Imam ogledalo, svesna sam sebe i svojih kvaliteta, mada smatram da je najbitnija lepota iznutra. Važno je da budeš pošten, da nisi izdajica i kukavica i da ne varaš, a ja sam baš takva - rekla je Slađa svojevremeno za "Informer".

Podesetimo, Slađa je jednom prilikom otkrila da se svojevremeno susrela sa finansijskim problemima.

- Bilo je u mojoj karijeri mnogo uspona i padova, momenata kada sam sa 10 evra morala da preživim nedelju dana. Sve je to život i to me je ojačalo - rekla je ona svojevremeno za "Republiku".

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | "Novosti" intervju | Miloš Radenković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)