KAKO ACO PEJOVIĆ ZOVE SAŠU POPOVIĆA? Otkrio gde će da radi posle penzije, ovome se niko nije nadao

Novosti onlajn

13. 04. 2024. u 23:55

ACO PEJOVIĆ jedan je od pevača koji je vrhunac karijere postigao tokom saradnje sa Grand produkcijom, koja traje punih 25 godina.

КАКО АЦО ПЕЈОВИЋ ЗОВЕ САШУ ПОПОВИЋА? Открио где ће да ради после пензије, овоме се нико није надао

Foto: Zoran Ilić

Pod okriljem Granda pevač je dostigao neslućene visine popularnosti, za šta je u dobroj meri zaslužna i Grand produkcije koja ove godine proslavlja 25 godina upešnog rada.

Pejović koji je dugi niz godin,  otkrio kako su izgledali razgovori sa Sašom Popovićem u vreme kada je rešio da postane Grandov pevač, a zbog jedne stvari koju je upravo saznao ostao je po sopstvenom priznanju zatečen.

-To je sve sjajno. Želim ovoj divnoj produkciji ja još jedno 50 na ovih 25, mislim da je to u redu, a posle neka oni vide sami št aće dalje. Potpuno sam zatečen kada sam saznao da je 10 goidina od Grand televizhije prošlo. Prosto, prošlo mi je ovako, kao kada se pucne prstima, kao naravno i ovih 25 godina postojanja Granda. Uvek su bili tu i nadam se da će i ubuduće biti tu za mene i za sve moje kolege kad god je nešto trebalo, kada su novi albumi u pitanju. Kad god sam se obratio, pogotovo još na počecima uvek su bili tu za mene, i stali su iza mene – rekao je Aco poželevši još dugi niz godina uspešnog poslovanja Grandu.

Foto: Zoran Ilić

Pevač je opisao kako su izgledali prvi dogovori sa Sašom Popovićem i otklrio da li je prvi čovek Granda bio strog saradnik.

-Došao sam tu kao neko ko je već imao albume iza sebe. Šta znači biti strog?! Volim da je neko strog prema mlađima, da im pokaže kako treba i šta treba. Ne znam. Prema meni nije ni pokušavao to. On mene od prvog dana zove „Bratiću“, ja njega „Bratiću“ i to je tako. I dan danas je tako kada se javljamo jedan drugom na telefon. Sale je jedan divan čovek, pravi gospodin i neko ko zaista zaslužuje sve u životu i neko ko je zaista tu kad god treba bilo kome. Znam iz iskustva mojih kolega da je taj isti Sale kad god je trebalo za bilo kakvu stvar u životu, i za savet i za bilo šta, da je on tu bio – ispričao je pevač.

Foto: Novosti

Pejović je priznao da ima i tajne planove sa Grandom u budućnosti, s obzirom da mu je najbolja prijateljica Vesna Milanović, voditeljka i PR Granda, kao i Dragana Katić, takođe lice Grand produkcije.

-Kad budem završio karijeru hoću možda i ja da radim nešto tu kod vas (osmeh). Šalu na stranu, nisam razmišljao o tome, ali kao što je Grand bio uvek tu za mene, i ja sam uvek bio za produkciju tu. Šta god je trebalo, tu sam. Ljubav se gradi – naglasio je Pejović.

Foto: Novosti

I njemu je kao i mnogim drugim pevačima Grand zaista promenio život.

-Promenio je u svakom slučaju. U vreme kada smo izdavali albume Grand je kao i danas bio najveća i najjača kuća. Tada nije bilo ni toliko televizija, nije bilo ni Instagrama. Fejsbuka, pa na kraju krajeva ni mobilnih telefona. Grand je uvek bio neko ko je podržavao svoje pevače i stao iza njih. Naravno da karijera ako imaš podršku takve kuće kao i televiziju iza sebe da promovišeš svoj album, šta u tim godinama može jedan pevač bolje da očekuje i da dobije – rekao je Pejović.

Foto: Novosti

Aco je svestan da se našao na pravom mestu u pravo vreme.

-Sve se nekako složilo. Kockice apsolutno treba da se slože u životu da sve bude kako treba, to kažem i mlađim kolegama. Da moraju da se strpe da sve životne kockice budu složene kako treba i onda da sve bu8de svoje i na svom u prvom trenutku. Ko čeka taj i dočeka, zar ne? Nije ono ko čeka taj izvisi – zaključio je uz osmeh Pejović.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | "Novosti" intervju | Miloš Radenković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave