KAD SRCE STANE Dragana Mirković posle razvoda objavila duet sa hrvatskim pevačem sniman u dvorcu, pesmom krunisali prijateljstvo (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

12. 04. 2024. u 19:55

DUGOGODIŠNjE prijateljstvo folk zvezde Dragane Mirković i pevača Ivana Zaka krunisano je duetskim pesmom pod nazivom "Kad srce stane".

КАД СРЦЕ СТАНЕ Драгана Мирковић после развода објавила дует са хрватским певачем сниман у дворцу, песмом крунисали пријатељство (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Dejan Milićević

Na inicijativu hrvatskog pevača, folk zvezda pristala je da ukrsti svoj glas sa mlađim kolegom što su i realizovali pre nekoliko meseci.

Foto: Dejan Milićević

Rediteljsku palicu prepustili su, kao i uvek kada je reč o Draganinim vizuelnim izrazima, Dejanu Milićeviću koji je uradio spot, ali i fotografije koje prate promociju pesme.

Foto: Dejan Milićević

Da do saradnje dođe, regionalna zvezda pristala je pre nego što je zvanično i predala papire za razvod braka, pa su i spot i pesma nastali još u vreme kada je i dogovorena  turneja „Do poslednjeg daha“.

Foto: Dejan Milićević

U susret velikom solističkom koncertu u Zagrebu zakazanom za 4. maj u Areni, pesmu i spot „Kad srce stane“ pogledaje u poslušajte u nastavku:

 

BONUS VIDEO:

UMEĆE KOMENTATORA SE NE KRADE, SA TIM SE RODIŠ | "Novosti" intervju | Nemanja Matić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)