KAKO SU KĆERKE IZNENADILE ANU KOKIĆ? Ovako nešto nije mogla ni da sanja (FOTO)

Novosti onlajn

13. 03. 2024. u 23:40

ANA KOKIĆ pre nekoliko dana napunila je 41 godinu, a fotografije sa intimne proslave je podelila prošle noći.

КАКО СУ КЋЕРКЕ ИЗНЕНАДИЛЕ АНУ КОКИЋ? Овако нешто није могла ни да сања (ФОТО)

Foto Dušan Petrović

Nju su iznenadile ćerke, Nina i Tea, zajedno sa njihovom tetkom, a Aninom sestrom, Majom. Poklonile su joj dve torte u obliku srca i na jednoj su bile svećice u broju 20, a na drugoj 21.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

- Nisam od onih koji kriju svoje godine, čak sam ponosna na njih! Guramo ja i ona mala ja, maštamo i dalje o lepšem svetu gde vlada mir, nosimo ružičaste naočare, volimo celim srcem sve što nas čini srećnim i vešto se sklanjamo od negativnog i lošeg – počela je Ana, pa u šaljivom stilu dodala:

– Mojim devojčicama se ne dopadaju moje godine, kažu „Ne idu ti, nije ti još bela kosa“! Pa su odlučile da mi naprave (u dogovoru sa mojom sestrom) dve torte i nekako podele taj „veliki“ broj! A ja u skladu sa tim mogu samo da zapevam „Dvadeset mi je i kusur godina“. Jeste kusur malo veći, ali koga briga kada si zdrav, voljen i srećan! To je sve sto mi treba! I da, definitivno najukusnije i najslađe torte. Hvala svima na lepim zeljama.

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)