"KADA ZA TO DOĐE VREME..." Marija Šerifović otkrila kako će sinu objasniti da odrasta u drugačijim porodičnim okolnostima

Novosti online

06. 03. 2024. u 12:33

PEVAČICA Marija Šerifović pred kraj prethodne godine ostvarila se u najbitnijoj životnoj ulozi kada je dobila naslednika Marija.

КАДА ЗА ТО ДОЂЕ ВРЕМЕ... Марија Шерифовић открила како ће сину објаснити да одраста у другачијим породичним околностима

Foto: Printskrin Instagram/serifovic

Pevačica ne krije koliko uživa u majčinstvu, te gotovo svakodnevno svoje pratioce na društvenim mrežama izveštava o tome kako provodi vreme sa sinom.

Ipak, o nasledniku javno ne govori mnogo, a sada je napravila izuzetak, te otkrila kako uspeva da uskladi majčinstvo i karijeru.

- Jako je izazovno! Koliko god sam bila spremna za novi život i na drugačije prioritete, uz veliku ljubav koju mi je Mario doneo mnogo je i ličnih izazova. No ne žalim se, uživam u svakoj sekundi - rekla je pevačica, te otkrila da li razmišlja o tome kako će Mariju objasniti zašto odrasta u drugačijim porodičnim okolnostima u odnosu na tradicionalne.

Foto: Printskrin Instagram/serifovic

- Kada za to dođe vreme, daću sve od sebe kako bih ga pripremila na sve okolnosti. Mislim da je za svako dete najvažnije da odrasta u okruženju punom ljubavi - rekla je Marija, pa dodala:

- Moj najveći san se ostvario i zove se Mario. Od sada moj sin i ja maštamo zajedno.

Marija je otkrila i da joj znače saveti koje dobija od drugih i iskusnijih majki.

- Puno mi znače pozitivni i iskreni komentari koje dobijam od svojih pratilaca. Moram priznati, bilo je i praktičnih saveta koje sam primenila. Oduvek sam imala vrlo blizak kontakt sa svojom publikom, pa je tako i sada - dodala je ona, piše Stori.

BONUS VIDEO: PZE 2024: Pobednica Teja Dora: Pevaću na srpskom u Malmeu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave