EVO KAKO JE SRPSKA ŠAKIRA IZGLEDALA NEKAD: Fotografije Indire Radić svedoče koliko se promenila, jedno je ipak zadržala

Novosti onlajn

24. 02. 2024. u 22:20

BUJNA kovrdžava kosa oduvek je bila zaštitni znak pevačice Indire Radić, a zbog toga su je mnogi prozvali srpskom Šakirom.

ЕВО КАКО ЈЕ СРПСКА ШАКИРА ИЗГЛЕДАЛА НЕКАД: Фотографије Индире Радић сведоче колико се променила, једно је ипак задржала

Foto: Novosti

Indira je često menjala boju kose, ali ne i lokne koje su više od tri decenije deo njenog imidža čemu svedoče i starije fotografije.

Iako mnogi tvrde da je Indira kao vino i da se nije mnogo promenila od kada je kročila u svet estrade, nedavno je promenila imidž, kada se na koncertu Aleksandre Prijović u Nišu pojavila sa ravnom kosom.

Foto: arhiva Novosti

Pevačica je započela profesionalnu karijeru davne 1992. godine izdavanjem pesama za Južni vetar, a nakon lutanja između nekoliko izdavača prešla je u Grand produkciju.

Foto: arhiva Novosti

Samo deceniju nakon što je kročila u muzičke vode, njen duet sa Alenom Islamovićem „Lopov“ postao je apsolutni hit.

Foto: arhiva Novosti

Upravo što se zavrtela popularna numera, Indira je objavila i svoj do sada najuspešniji album „Zmaj“ kojim je stekla armiju fanova na čitavom Balkanu.

Foto: D. Mišić

Međutim, malo ko zna da se pre muzičke karijere Indira bavila medicinom što je, kako je jednom priznala, ipak bila želja njene majke, a jedno vreme je radila i kao medicinska sestra u Zagrebu.

Foto: arhiva Novosti

– Ostao mi je u lepom sećanju rad u bolnici u Hrvatskoj. Kolege su me mnogo volele zbog moje neposrednosti. Muziku nisam zapostavljala, stalno bih pevala, kako pacijentima, tako i kolegama. Sa nekima sam ostala i do danas u kontaktu – ispričala je Indira jednom prilikom.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave