MOŽDA JEDNOG DANA BATALIM PEVANJE: Ana Kokić otkrila kojom profesijom bi se bavila da nije pevačica

Novosti onlajn

23. 02. 2024. u 23:55

ANA KOKIĆ se oprobala i u ulozi voditeljke koja joj je odlično legla, ali njena prva ljubav, muzika – uvek ima primat, te se poslednjih meseci posvetila snimanju novih pesmama, ali i obnovi starih.

МОЖДА ЈЕДНОГ ДАНА БАТАЛИМ ПЕВАЊЕ: Ана Кокић открила којом професијом би се бавила да није певачица

Foto Dušan Petrović

Ana sprema novu pesmu "Bezimena", a tom je istakla kakva će biti nova pesma.

Foto: Privatna arhiva

- Ova pesma mi je veoma draga, mnogo je volim. Lepa, kvalitetna pesma koju sam snimila pre 10-ak godina. Ta pesma se našla na mom albumu, ali su se druge pesme izdvojile tada, a ova pesma nije u to vreme imala dobru promociju. Meni se dopada i sigurna sam da može doći do srca publike i zato sam rešila ponovo da je snimim i uradim spot za nju. Tema je ljubav u 1000 varijanti.

Na sceni je uvek u glamuroznim elegantnim kombinacija, a čim se kamere ugase, jedva čeka da obuče nešto opuštenije.

- Trenerka i patike, tako sam i došla na snimanje. Baš zbog scenskih kostima, gledam da sam što češće u opuštenim varijantama, da nosim garderobu koja me neće stezati i neće mi remetiti obavljanje svakodnevnih obaveza.

Foto: Novosti

Završila je meteorologiju, ali je oduvek znala da je čekaju velike stvari na javnoj sceni i sa mikrofonom.

- Odmalena sam bila takvo dete, volela sam da pevam, plešem, stanem ispred ogledala i imitiram Majkl Džeksona, grupu Magazin i Lepu Brenu. Kasnije sam završila Muzičku školu, upisala klavir i sve je išlo u tom smeru. Upisala sam srednju Meteorološku školu čisto da mi bude zanimljivo, ali ja sam znala da se time nikad neću baviti. Ali opet, nikad ne reci nikad, možda jednog dana odlučim da se ne bavim pevanjem pa odem u Hidrometeorološki zavod.

Foto: Novosti

Iako je javna ličnost, Ana Kokić nam je otkrila i svoju drugu stranu i bez ustezanja priznala koje navike bi volela da iskoreni.

- Volela bih da imam malo bolji osećaj za vreme, pošto kasnim (smeh). Uvek sebi dam vremena i onda u minut do 12 shvatim da ne stižem, da mi je trebalo više vremena. Ili dam sebi vremena, a onda se pocepa haljina ili se ne našminkam dobro. Volela bih da prestanem da jedem slatkiše, pošto ih prosto obožavam, ali zavisnost od šećera je najgora zavisnost koja postoji – rekla je Ana.

(BLIC - emisija "Moj dan, Blic dan")

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!