NISAM HTELA TO DA PEVAM: Jelena Tomašević odbila da snimi poznati hit

Novosti onlajn

22. 02. 2024. u 21:40

JELENA TOMAŠEVIĆ snimila je neke od najlepših pesama u domaćoj diskografiji, a malo ko zna da je zbog svog supruga odbila da snimi jednu pesmu.

НИСАМ ХТЕЛА ТО ДА ПЕВАМ: Јелена Томашевић одбила да сними познати хит

Foto: Novosti

Ipak, kako je svojevremeno ispričala, numera „Da mi je da mi se vrati“ ponuđena joj je u periodu kada je raskinula sa Ivanom Bosiljčićem.

–Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to, da li treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je i rekao mi da mi je napisao jednu pesmu. I pusti mi on pesmu „Da mi je da mi se vrati moj dragi“, a ja mu kažem da ne dolazi u obzir da ja njemu pevam stihove ‘Da mi je da mi se vratiš’– ispričala je Jelena kroz smeh.

Ipak, Jelenina priča imala je srećan kraj. Osim što se pomirila sa Ivanom sa kojim i danas uživa u srećnoj ljubavi, pevačica je snimila numeru „Da mi je da mi se vrati“ koja je postala veliki hit.

–Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem ‘E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala’. Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen i odmah mi je rekao ‘Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?‘- objasnila je pevačica.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)