BROJE SITNO: Evo kako Ognjen i Mina provode vreme pred dolazak prinove, buduća majka podelila zanimljivu fotografiju (FOTO)

Novosti online

16. 02. 2024. u 11:47

VODITELj Ognjen Amidžić i njegova izabranica Mina Naumović čekaju svoje prvo dete, a buduća mama se povukla iz javnosti i svoje najlepše dane blagoslovenog stanja i provodila u krugu porodice.

БРОЈЕ СИТНО: Ево како Огњен и Мина проводе време пред долазак принове, будућа мајка поделила занимљиву фотографију (ФОТО)

Foto: ATA images, Instagram printskrin/callmenaumi

Neretko se na Instagramu oglašava i objavljuje lepe trenutke, a nedavno je pokazala i kako izgleda tik pred porođaj.

Sada je objavila fotografiju sa dragim ljudima na kojoj je zagrljena sa svojim izabranikom i ne skida osmeh sa lica.

Foto: Printskrin/Instagram

Iako svakoga časa može da se porodi i na svet donese svoje prvo dete Mina je nasmejana i aktivna, a u prvom planu je i trudnički stomačić.

Podsetimo, Amidžić je nedavno otkrio da su već smislili ime za ćerku.

- Reći ću, ako mi Mina dozvoli... Hteli smo ako bude ćerka da se zove Miša, ali našli smo bolje posle - naveo je Ognjen, pa se Mina nadovezala

- Iskreno, imali smo spremno ime, koje je bebi namenio tata. Postoji ime koje je Ognjen oduvek želeo za svoje dete i ja sam odmah pristala. Oduševila sam se kada sam ga čula i htela sam da mu ispunim želju. Čuće se, podelićemo kada dođe vreme - otkrila je voditeljka, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO: ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!